2777
2789
عنوان

اگه خونوادتون اجازه ازدواج بهتون ندن

| مشاهده متن کامل بحث + 406 بازدید | 39 پست
ممنونم گلم دیدگاهتون زیباس🌱

پاینده باشید✨❤️

کاربری قبلا برای فرد دیگه‌ای بوده. تاپیک‌های دو سه سال قبل رو هم ایشون زدن بنابراین نظرات و تاپیک‌های بنده هیچ ارتباطی با مطالب تاپیک‌های دو سه سال قبل نداره لطفا سریعا قضاوت نفرمایید. با تشکر.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عموما ازدواج هایی که خانواده مخالف هستن،  پشت این مخالفت دلایل منطقی وجود داره که معمولا دختر نمیخواد بپذیره. 

چرا؟ چون احساساتش بهش غلبه کرده و چشم هاش رو روی واقعیت ها بسته. 

بنظرم دختر عقلش رو بیشتر به کار بگیره موفق تر هست و به حرف خانواده اش میرسه.  

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

پدر منم نزاشت من ازدواج کنم خواهر کوچیکترم ازدواج کرد بچه هم داره من موندم و تنهایی خودم و اعصاب خور ...

منم دو تا خواهر ۴۰ ساله دارم مجردن دیگه نمیخام خودم اینجوری بشم

عموما ازدواج هایی که خانواده مخالف هستن، پشت این مخالفت دلایل منطقی وجود داره که معمولا دختر نمیخوا ...

اتفاقا برعکس همه میگن خونوادت خیلی غیر منطقین از آدمای مسن تا مشاور

من توی زندگیم به یک نتیجه ای رسیدم.

که عموما صلاح فرزند توی حرف پدر و مادره حتی اگر حرفشون خیلی غیرمنطفی به نظر بیاد.

کاربری قبلا برای فرد دیگه‌ای بوده. تاپیک‌های دو سه سال قبل رو هم ایشون زدن بنابراین نظرات و تاپیک‌های بنده هیچ ارتباطی با مطالب تاپیک‌های دو سه سال قبل نداره لطفا سریعا قضاوت نفرمایید. با تشکر.

حانوادم مخالف بودن سختتت ولی قیدشونو هرگز نزدم

درسته حرف زیاد شنیدم و با گریه عروس شدم ولی از دست ندادمشون هیچ وقت چون خودم بی ارزش میشدم

آنان که به زندگی دیگران نور می بخشند خود روزی خورشید خواهند شد ... 💛 

حانوادم مخالف بودن سختتت ولی قیدشونو هرگز نزدمدرسته حرف زیاد شنیدم و با گریه عروس شدم ولی از دست ندا ...

اگه خونواده به آدم ارزش ندن چی؟اگه این همه سال پاک و سالم زندگی کردی و الان فقط میخای بهت حق زندگی بدن بازم حرفاتو درک نکنن چی؟