2777
2789

لباس عشایری چیه؟!

متاسفانه نتونستم اسم کاربریم رو به واقعیت تبدیل کنم. با این حال با توجه به تایمی که داشتم از رتبه(۴هزار)و رشتم راضیم.( دانشجوی علوم پزشکی تهران).لطفا نیاین بگین دروغ میگی و امکان نداره تو این مدت قبول شد و... من فقط ۳ هفته مداوم درس خوندم و البته پایه متوسطی داشتم .من مطمئنم یه روز اینجا تاپیک میزنم بالاخره شد اونیکه باید میشد😍 هو رب المستحیل و انت تبکی علی الممکن: او خدای نا ممکن هاست... در حالیکه تو بر ممکن گریه میکنی😇 درخواست دوستی قبول نمیکنم⛔️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لباس محلی

ما لباس لری بویراحمدی میپوشیم 

ولی تو عروسیا و مجالس مهم 

البته قدیمیا همیشه تنشون هست 

بعضی قشقایی ها هم مثل ما لباس میپوشن 

و لباس لری خیلیییی قشنگه

متاسفانه نتونستم اسم کاربریم رو به واقعیت تبدیل کنم. با این حال با توجه به تایمی که داشتم از رتبه(۴هزار)و رشتم راضیم.( دانشجوی علوم پزشکی تهران).لطفا نیاین بگین دروغ میگی و امکان نداره تو این مدت قبول شد و... من فقط ۳ هفته مداوم درس خوندم و البته پایه متوسطی داشتم .من مطمئنم یه روز اینجا تاپیک میزنم بالاخره شد اونیکه باید میشد😍 هو رب المستحیل و انت تبکی علی الممکن: او خدای نا ممکن هاست... در حالیکه تو بر ممکن گریه میکنی😇 درخواست دوستی قبول نمیکنم⛔️ 

خیلی ها عشایر نیستن و لباس محلی دارن

طبیعتا لباس محلی که برای عروسی و مراسم پوشیده میشه با چیزی که روزمره هست متفاوته

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
شمامشکلی داری ؟ هی درخواست دوستی میدی قبول میکنم یه سوال الکی میپرسی میری دوباره میای درخواست میدی ؟ ...

قبول نکن

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

لباس محلی لری منظورته فکر کنم

لباس عشایری چیه😐😐

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞