2777
2789
عنوان

بهش پیام بدم یا نه لطفا بیاین

272 بازدید | 18 پست

من چندروز پیش خیلی از دست دوست پسرم عصبی شدم بهش گفتم از چشمم افتاده دیگه حسی بهش ندارم برای همیشه تموم شده برای همدیگه مردیم ولی الان پشیمونم میدونم منو نمیبخشه ولی میخوام بهش پیام بدم بگم حداقل دوست معمولی باشیم چون بدون اون نمیتونم زندگی کنم شاید بعدا رابطمون درست شد پیام بدم یا نه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه

رابطه ای که با بی احترامی تموم بشه دیگه هیچوقت مثل قبل نمیشه،و هیچ رابطه ای که قبلا احساسی بوده رو دیگه نمیشه مثل دوست معمولی ادامه داد

وقتی داشتی غرورش رو له میکردی باید به این موقع هم فکر میکردی

زندگی من آن چیزی است که برایش میجنگم🗽

نهرابطه ای که با بی احترامی تموم بشه دیگه هیچوقت مثل قبل نمیشه،و هیچ رابطه ای که قبلا احساسی بوده رو ...

بی احترامی نکردم میتونستم بلاکش کنم بگم سیکتیرتو بزن ولی خیلی محترمانه بهش گفتم دیگه بهش حسی ندارم 

بی احترامی نکردم میتونستم بلاکش کنم بگم سیکتیرتو بزن ولی خیلی محترمانه بهش گفتم دیگه بهش حسی ندارم

وقتی توی عصبانیت بهش گفتی از چشمت افتاده قاعدتا چندتا چیز دیگه هم گفتی

بنظرم این رابطه حتی اگه دوباره شکل بگیره دفعه بعد خیلی بدتر بهم میخوره

قبلا که خوش خوشان بود بهت توجه نمی کرد الان که کلی حرف بارش کردی توجه میکنه؟!برو دنبال یکی دیگه از ا ...

نه میخوام فقط دوست معمولی باشیم باهم اینکه کلا نباشه اذیتم میکنه

من همیشه هرچیزیم شده از گل بهش نازک تر نگفتم واقعا

من طبق حرفای خودت گفتم

اما درکل رابطه ای که تموم شده اگه دوباره شروع بشه دفعه بعد بدتر تموم میشه...