2777
2789
عنوان

آیا اخلاق شوهرتون تو دوره نامزدی و عقد فرق داشت

| مشاهده متن کامل بحث + 308 بازدید | 20 پست

خوب دوران نامزدی اکثرا سعی میکنن بهتر باشن   شیک ترن با کلاس ترن  دست و دلباز ترن جنتلمن ترن . بعد عقد کمتر میشه  بعد عروسی نصف میشه همون زیر پوش سوراخع و بیژامه مبشه چون هم رو دربایستی دیگع نداره خم مشکلات  زندگی و مسئولیتش بیستر میشه دیگه حوصله این قرطی بازیا رو نداره .خانم ها هم همین طورن 

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوره آشنایی و نامزدی و عقد خیلی مهربونتر بود الان معمولیی شده و دیگه خالی نمی بنده

خالی میبسته میخواسته دلبری کنه🤣

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا
بله، معمولاً اخلاق مردها تو دوره نامزدی و عقد متفاوت میشه. بیشتر سعی می‌کنن خود واقعی‌شون رو نشون ندن تو این دوره‌ها. ولی وقتی زیر یه سقف میرن، ممکنه راحت‌تر بشن و بعضی ویژگی‌هاشون رو بیشتر نشون بدن. در مورد اینکه کدوم دوره بهتر بود، بستگی به فرد داره. بعضی‌ها تو دوره نامزدی بهترن، بعضی‌ها بعد از ازدواج.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!