2777
2789
عنوان

فیلم خواهر ناتنی زشت

| مشاهده متن کامل بحث + 926 بازدید | 23 پست
اینکه دنبال سایز پای کوچیک میگشت نشان از پدوفیل بودن داره انگار. نمیدونم به هرحال هیچی از سیندرلا یا ...

چقدر خوب فیلمو درک کردین!!!!!! 

اون بنده خدا دنبال سایز پای کوچیک نبودا !

سیندرلا سایز پاش کوچیک و خاص بود کفشش جا موند گفت اگه این کفش سایز هر کسی بشه اون سیندرلاس! چون نشونی جز این لنگه کفش نداشت

در ضمن فرضا هم دنبال سایز پا کوچیک بود به اینا میگن فیت..یش نه پدوفیل.  و به نظر من بد نیست چون انگار فی.تیش سلیقه س.  مثل دختری که دنبال قد بلند باشه یا دنبال مرد پشمالو!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقدر خوب فیلمو درک کردین!!!!!! اون بنده خدا دنبال سایز پای کوچیک نبودا !سیندرلا سایز پاش کوچیک و خاص ...

یجا دیگه هم گفتم شایدم فتیش پا داشته...پدوفیلا هم به سایز های بیش از حد کوچیک علاقه دارن...ولی خب از بچگی واقعا شاهزاده برام قابل درک نبود چطور چهره سیندرلا یادش نبود...کلا کاش از دید شاهزاده هم میساختن

چرا بیمارجنسی اون که در به در دنبال عشقش افتاد🥲البته به عنوان کسی که پرنس مورد علاقش دیوه زیاد نبای ...

خخخ منم پرنس مورد علاقم دیو بود... اون که هم کنترل گر بود هم زشت چرا واقعا🤣🤣

اینکه دنبال سایز پای کوچیک میگشت نشان از پدوفیل بودن داره انگار. نمیدونم به هرحال هیچی از سیندرلا یا ...

خب تنها چیزی که توی دستش موند از دختره سایز پا بود دیکه چیزی یادش نبود که نگفت هر دختری که سایز پاش انقده، دنبال فقط سیندرلا گشت

چرا بیمارجنسی اون که در به در دنبال عشقش افتاد🥲البته به عنوان کسی که پرنس مورد علاقش دیوه زیاد نبای ...

میدونی در واقع سیندرلا فقط بخاطر سایز پای کوچیکش انتخاب شد چون صورتش کامل پوشونده بود توی فیلم...و فقط خواهر نا تنی دیدش و شاهزاده حتی نمی‌شناختش و کلا فیلم اشاره به معیار های زیبایی وحشتناک و غلط داره توی فیلم

یجا دیگه هم گفتم شایدم فتیش پا داشته...پدوفیلا هم به سایز های بیش از حد کوچیک علاقه دارن...ولی خب از ...

عزیزم چهره سیندرلا یادش بود

اما شاهزاده که نمیتونست بره خونه به خونه دنبال سیندرلا! 

کفشو داد  گفت برید صاحب این سایزو پیدا کنید.‌

خدا هر چی پدوفیله یا خوب کنه یا نابود بگو الهی آمین