2777
2789

متولد82ام یک ساله یه رشته غیر کادر در مانی می خونم به رشته های کادر درمان علاقه دارم به سرم زده باز کنکور بدم 

حوصله دارید انتقام می گیرید همین که مثل قبل نمی بینید کافیه

ن خوبه

به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》

رشتت چیه؟

ککادر درمان علاقه نیست یه تب هست که جامعه دچارش شده

من وقتی پیام میدم لبخند به لب دارم، پوستمم حسابی کلفته. اگه تمایل به بحث و گفتگو نداری کافیه یه استیکر گل برام ریپلای کنی  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رشتت چیه؟ککادر درمان علاقه نیست یه تب هست که جامعه دچارش شده

دبیرستانم تجربی حقوق می خونم ولی علاقه ندارم بهش

نه عزیز خیلی خوبه موفق باشی

من نویسنده کتاب انگلیسی آب خوردنه هستم 🤓 آموزش کامل مکالمه و گرامر از پایه در۳۰ درس❌️هزینه قسطی.❌️ برای دیدن نمونه درس پیام بدید ایتا یا تلگرام در تاپیکام هست... 

خوبه ولی مشاور من خیلی عجیب رفتار کرد لبشو گزید گفت پیر شدی من بیست ساله میشم شهریور ماه

چ عجیب واقعا

اینایی ک میگن دیره

منو چی میگید تو ۳۹ سالگی دلم میخواد برای ارشد بخونم😅👌

من نویسنده کتاب انگلیسی آب خوردنه هستم 🤓 آموزش کامل مکالمه و گرامر از پایه در۳۰ درس❌️هزینه قسطی.❌️ برای دیدن نمونه درس پیام بدید ایتا یا تلگرام در تاپیکام هست... 

دبیرستانم تجربی حقوق می خونم ولی علاقه ندارم بهش

بیشتر فکر کن 

من وقتی پیام میدم لبخند به لب دارم، پوستمم حسابی کلفته. اگه تمایل به بحث و گفتگو نداری کافیه یه استیکر گل برام ریپلای کنی