2777
2789
عنوان

مامانم غذا پخت ولی به من نداد😐🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 486 بازدید | 28 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طلب کار نیستم حالا یه بار نشده من غذا بپزم اون باید واسه همه به جز من بپزه؟خودت بودی بهت برنمیخورد؟

عیب نداره مادرته مریضه نارحت بوده،خودشم پشیمون شده که دوباره پاشده برات غذاگرم کرده. بخدا که هیچکس جای مادرو نمیگیره

اگه پسر بودی میگفت دراز بکش غذاتو بیارم شاه پسرم. فقط به دختراشون که میرسه میگن کار بکن.

اره دقیقا

پسرش که حرص کشش کرده براش غذا آماده میکنه

بعد من که اصلا آزاری براش ندارم غذا بهم نداده

از ۱۸ باید خودت کارای شخصیتو بکنی از لباس شستن تا بقیه چ انتظاراتی دارید

خب من که مشکلی ندارم ولی میگم حداقل بگو که لباسا منو لباسشویی نمیندازی😂گفتنش که کار سختی نیس

بعدم نمیخواد لباس بشوره که..تازه بخواد لباسا منو جدا کنه کا زخمتش بیشتر میشه

توقع کمک داره ازت،تو کارا کمکش کن،نازش بکش،ممکن از علایم یائسگی باشه،خوب کردی غذا خوردی

بخدا اگه چیزی نگه یا با لحن خوب بگه من کلی کمک میکنم

من خودم عاشق آشپزی کردنم

ولی متاسفانه انقد غر میزنه و با لج میگه اعصابمو خورد میکنه

یعنی بعد از یائسگی خوب میشه یا بدتر میشه؟

عیب نداره مادرته مریضه نارحت بوده،خودشم پشیمون شده که دوباره پاشده برات غذاگرم کرده. بخدا که هیچکس ج ...

مامانم خیلی مهربونه ها ولی الان میخواد یائسه بشه خیلی لجباز و غر غرو شده

من افسردگی گرفتم پیشش🥲

بخدا اگه چیزی نگه یا با لحن خوب بگه من کلی کمک میکنممن خودم عاشق آشپزی کردنمولی متاسفانه انقد غر میز ...

تو سن یایسگی،بخاطر هورمونا بهم ریختن،بعد یه مدت که بگذره بهتر نیشن،۵۳،سن یایسگی تو اکثر خانما،مادرتون نمدونم،

اگه پسر بودی میگفت دراز بکش غذاتو بیارم شاه پسرم. فقط به دختراشون که میرسه میگن کار بکن.

یک خانواده میشناسم 

چهار تا پسر داره خانمه 

پسر اول که تاج سرشه کلا 

ولی سر پسر دومی منت زیاد می‌زاره چون پسره همه کار میکنه واسش 

در حالی که پسر اولی یه لیوان نمیشوره

ولی پسر دومی ظرف می‌شوره آشپزی هم می‌کنه 

ولی همش سرش غر میزنه 

دو تا دیگه بعد اونم همینطوری هیچ کار نمیکنن ولی عزیز ترن براش 

خُلَم مَن ؟

من ۲۱مامانم ۵۳خیلی مامانم لجباز و غر غرو شده جدیدا

اثرات یائسگی نیست؟؟؟

میخواد همه چیو یاد بگیری مستقل باشی و از پس کارات بر بیای ولی خب روششو نمیدونه🥲🙂

البته مریضم بوده

بنظرم بیشتر باهم حرف بزنیم درست میشه

تا پای جان برای ایران🇮🇷😍

مامانم خیلی مهربونه ها ولی الان میخواد یائسه بشه خیلی لجباز و غر غرو شدهمن افسردگی گرفتم پیشش🥲

عه حدس منم همینه

ولی بنظرم بیشتر باهم حرف بزنین کمتر سر ب سرش بزارین و همگی باهم کارای خونه رو انجام بدین

تا پای جان برای ایران🇮🇷😍