2777
2789
عنوان

مامانم غذا پخت ولی به من نداد😐🥲

486 بازدید | 28 پست

مامانم یکم مریضه و حالش زیاد خوب نیس 

من دیشب دیر رفته خونه و دیر خوابیدم بخاطر همین صبح بیدار نشدم غذا بپزم

از همون صبح انقد غر زد بهم

بعد ظهر که بیدار شدم یکم رفتم تو اتاقم مرتبش کنم برگشتم بیام سر سفره ناهار بخورم که مامانم گفت مگه توام میخوری؟

اول فکر کردم شوخی میکنه بعد دیدم واقعا غذا رو خوردن واسه من نزاشتن😐🥲

منم بهم برخورد ناراحت شدم ک چرا برا بقیه میپزه ولی من اضافی ام فقط؟

بعدش دیدم یذره غذا از شب قبل برام گرم کرده اورده😑من که اصلا دلم نمیخوایت ولی دیدم بغض کرده خودسم ناراحته خوردم نخواستم ناراحت ترش کنم

جدیدا از این مدل رفتارا زیاد میکنه..

مثلا لباسا هما رو میندازه لباسشویی لباسا منو جدا میکنه میگه خودت باید یاد بگیری و به فکر باشی

میگم حداقل به من بگو لباسامو نمیندازی لباسشویی که من خودم بندازم بی لباس نمونم😒😒😒

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از بس انجام دادی دیگه وظیفت میدونن و ازت انتظار دارنالان دیگه نمیشه کاریش کرد

من از این خیلی ناراحت میشم که برا بقیه راحت بدون غر کار میکنه

ولی بهش فشار میاد یه کاری برا من بکنه

بعدم با این رفتارش انتظار داره من کمکس کنم

فک کنم دم بختی میخواد یاد بگیری

نامزدم

ولی من قبل اینکه نامزد کنم هر کاری بوده یاد گرفتم همه غذایی پختم

چند سال پیش که مدرسه میرفتم مامانم مریص شد تو اوج امتحانا خرداد من یک ماه تموم همه کارا مامانمو خانوادمو کردم نزاشتم یه بارم از جاش بلند بشه

اینارو که یادش نمیمونه..

من تو اون یک ماه همه کار و همه غذایی یاد گرفتم

اگه پسر بودی میگفت دراز بکش غذاتو بیارم شاه پسرم. فقط به دختراشون که میرسه میگن کار بکن.

زن بودن یعنی هر روز با کلیشه‌ای بجنگی که به جای توانایی‌هایت، ظاهرت را قضاوت می‌کند. لطفا به زنی نگویید زیبا. زیبا سازی زنان باعث میشود تواناییها و کرامت انسانیشان دیده نشود. به بازیگر خوب زن نمیگویند چه عالی بازی کرد، بلکه متاسفانه میگویند زیباترین زن است. نگوییم زنها احساساتی هستند، چون احساسات لزوما منفی نیستند و انسان خالی از احساس، وجود ندارد. به این بهانه، زنان را سرکوب نکنیم. 🦢 کودک، یک انسان کوچک نیست. یک انسان کامل است که هنوز در حال رشد است.در خانه، فرزند فقط نیاز به غذا و لباس ندارد.او به احترام نیاز دارد، به امنیت روان، به محبت بی‌قید و شرط.او حق دارد نظر داشته باشد، حتی اگر بچه است.حق دارد اشتباه کند، بدون این‌که خجالت‌زده یا سرزنش شود.حق دارد شنیده شود، حتی اگر هنوز بلد نیست جمله‌هایش را درست بسازد.حق دارد خودش باشد، نه شبیه خواسته‌های والدینش.هیچ خانه‌ای کامل نیست، اما خانه‌ای که در آن کودک احساس ارزش، امنیت و عشق کند، خانه‌ایست که آینده را می‌سازد.

من ۲۱مامانم ۵۳خیلی مامانم لجباز و غر غرو شده جدیدا

سن یائسگیه

مامان منم  همینجوری بد شذع بود

هربارهی میترکم هی از رو نمیرم بازمیام  یک عدد معتادنی نی سایت♧♧☆♧♧ازسال۸۹ ک پسرم متولدشد تا الان کاربرنی نی سایتم ...۱۰۰بار ترکیدم  دیگه قول میدم حرفای بی ربط نزنم ک منهدم نشم😍😍🤫منودوست داشته باش نی نی یار🤗
بجای اینکه مامانت مریضه کمکش کنی منتظری پاشه غذا بپزه لباساتو بشوره طلبکارم هستی؟خوبه خودت میگی مریض ...

طلب کار نیستم 

حالا یه بار نشده من غذا بپزم اون باید واسه همه به جز من بپزه؟

خودت بودی بهت برنمیخورد؟