2777
2789

چجوری پس انداز دارین ؟ کجا میزارین؟.

من هر وقت لازم داریم میرم برمیدارم دیگه پس انداز نمیمونه 

بعد پول تو کارت هم باشه که بدتر خرج میشه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وام. قرعه کشی بین فامیلامون.طلا دویست سیصد سوتی

دیگه سیم کارت ندارم.بخاطر نی نی سایت سیم کارت جدید خریدم.خواهشا گزارش نزنید..اگه خواستید باهم در ارتباط باشیم هم آیدی تلگرامم @fal_hasti

وام خونگی ک مجبورم قسط بدم اگه وام برندارم  بدبختم 

هربارهی میترکم هی از رو نمیرم بازمیام  یک عدد معتادنی نی سایت♧♧☆♧♧ازسال۸۹ ک پسرم متولدشد تا الان کاربرنی نی سایتم ...۱۰۰بار ترکیدم  دیگه قول میدم حرفای بی ربط نزنم ک منهدم نشم😍😍🤫منودوست داشته باش نی نی یار🤗
منم وام دارم اما بازم خرج میکنم

دیگه پس انداز شده رویا 😫

هربارهی میترکم هی از رو نمیرم بازمیام  یک عدد معتادنی نی سایت♧♧☆♧♧ازسال۸۹ ک پسرم متولدشد تا الان کاربرنی نی سایتم ...۱۰۰بار ترکیدم  دیگه قول میدم حرفای بی ربط نزنم ک منهدم نشم😍😍🤫منودوست داشته باش نی نی یار🤗

چجوری وام دارین . من کسی آشنا ندارم وام بنویسم چجوری ب بقیه اعتماد کنم . چن سال پیش دوبار پیش یک همسایه نوشتم دفه اولی داد به همه دفه دومی جم کرد رفت هیچکس هم پیداش نکرد

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

پیش آشنا باید بذاری

☹️ ندارم . شوهرم داره من نوشتم چن ماه دادم وقتی به نام ما در اومد شوهرم برداشت برا خودش منم دیگه ندادم خودش داره میده بقیش

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو