2777
2789
عنوان

رژیمِ استفاده از اینستاگرام

116 بازدید | 7 پست

شما هم دوست دارید از سوشال مدیا فاصله بگیرید؟

من الان دو‌ روزه رژیم اینستا گرفتم، یعنی اصلا واردش نشدم، خیلی خوبه راضیم، کاش بتونم ادامه بدم.. حس خوبِ زندگیِ واقعی بهم دست میده. البته یه وقت فکر نکنید اعتیاد دارم بهش، اتفاقاً برام کاربردی بود (از بابت آموزش آشپزی و ریلزای فان ترکیه) و کم استفادش میکردم. ولی خب وقتی واردش میشی احساس میکنی از دنیا عقبی و توی مسابقه‌ی خوشبختی شرکت کردی😸 (برعکسِ نی‌نی سایت که همه از مشکلاتشون شاکی‌ان)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آفرییییین دمت گرم خیلی دوست دارم ولی نمیشه

من از چند ماه پیش تایم استفادمو کم کردم، وقتی داخلش بودم استوری های اکثریت رو نگاه نمیکردم تا حس کنجکاوی توی امور زندگی اطرافیانم رو بیارم پائین😸 اکثراً ریلزای فان میدیدم و از شوآف های بلاگرا دور کرده بودم خودم رو. الانم که کلا تصمیم گرفتم بذارمش کنار، بخوای توام با همین فرمون میتونی بری😹

من این ۱۲ روز ترک داده شدم

اولش حواسم نبود، بعد یادم افتاد منظورت از ۱۲ روزرو.. راس میگی اون خودشم بی تاثیر نبود. من خدارو شکر تو اون مدت هیچ استرسی نداشتم و نبودن اینستا هم باعث شد ببینم نباشه چقدر همه چیز خوب میشه.

من یک سال اینستاگرام نرفتم و چند وقته که میرم اتفاقا اوکی ترم...چون در حال حاضر زندگی واقعی خودم چیز خاصی نداره که بخوام روش تمرکز کنم...ترجیح میدم برم اینستا حداقل سرم گرم بشه .

نظرمو مینویسم و میرم.معمولا ریپلای نمیخونم.

من یک سال اینستاگرام نرفتم و چند وقته که میرم اتفاقا اوکی ترم...چون در حال حاضر زندگی واقعی خودم چیز ...

اخه تفاوت سنی که داریم طبیعیه باعث طرز فکر متفاوتمون باشه. شما ۱۹ سال سن داری، مجردی و در حال تحصیل..  دوران جوونی قشنگی که باستی همه جوره ازش استفاده کنی! من ۳۱ سالمه و متاهلم و کلی سرگرمی و مشغله زندگی و در آینده هم شاید بچه! در ضمن تو گذشته اگه اینستا نداشتم، اصلاً الان تو این مرحله نبودم، چون با همسرم از اونجا آشنا شدیم😹