2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه والا رایگان

مدیر مدرسه دخترم میگفت رایگان نیست ،خودمون یاید بدیم

حالا کاش نامردها اینهمه پول میگرفتن حداقل کولر روشن میکردن بچه هامون گرمشون نشه

شروع رژیم2۷ بهمن  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

خرج خودشون بمولا من شنیدم ب معلمامون میگفتن با این پول مدرسه برین ی کیلو شیرینی بگیرین برای زنگ تفری ...

عزیزم چیزی که نمیدونید نگید شیرینی ها رو خود معلم ها میخرن 

به مناسبت های مختلف مثلا یکی تولدشه یکی رتبه گرفته 

یکی بازنشسته شده یکی ارتقا درجه یکی عروسی بچش و ....

عزیزم اگه پیامم رو پسندی لایک نکن ممنونتم 😘

اینها همشون دولتیه،پول برگه هر ترم جدا میگیرن

دولتتتتت. ???? بله اب و برق مجانی که میگفتن همینه که میبینید و چیزایی که در مورد مجانی بودن برگه و خرج مدرسه و ...‌ میگن همین قدر راسته 

عزیزم چیزی که نمیدونید نگید شیرینی ها رو خود معلم ها میخرن به مناسبت های مختلف مثلا یکی تولدشه یکی ر ...

معلما؟ فک نکنم

ن مناسب خاصی هم نداشتیم ما.. هر روز کیک و شیرینی داشتن لامصبا

ولی پول اردو اینارو ک خرج مدادو ماژیک ک نمیکنن

نصف میکنن بین خودشون

🏴‍☠️ -حَـسـبـے‌لله-  بال‌ه‍‌‌ای‌ ک‍‌‌س‍‌ی‌ را‌ ش‍‌ک‍‌‌س‍‌ت‍‌ی‌ ک‍‌‌ه‌ ت‍‌م‍‌ام‌ راه‌ را‌ ب‍‌رای‌ ی‍‌ک‌ ل‍‌‌ح‍‌ظه‌ دی‍‌دن‍‌ت‌ پ‍‌رپ‍‌ر‌ م‍‌ی‍‌زد🕊️  [ 𝐊𝐮𝐫𝐝 ]  جوری رفتار میکنی باهام انگار من ننتو کردم.ツ  امًا اگر در نبودت اگر مرا دار زدند ، بر چوبه ی دار منتظرت میمانم.  𝗡𝗼𝘁𝗵𝗶𝗻𝗴 𝗶𝘀 𝗶𝗺𝗽𝗼𝗿𝘁𝗮𝗻𝘁 𝗮𝗻𝘆𝗺𝗼𝗿𝗲.!  ★ فعلا می‌سازم! چه میشه کرد؟ مگر میشود دنیا را پاره کرد و از تویش خوشبختی بیرون آورد؟ همین است که هست...  ꔫ 「 گفت چقدر دوسش داشتی؟! گفتم آنقدر که او هر شب بی رحمانه پروانه ها را در قلبم به قتل میرساند و باز من احمق هر دفعه که میدیدمش لبخند میزدم و میگفتم:'کجا بودی؟ پروانه ها دلتنگت بودند!'」goftino.com/c/L7sybT

معلما؟ فک نکنمن مناسب خاصی هم نداشتیم ما.. هر روز کیک و شیرینی داشتن لامصباولی پول اردو اینارو ک خرج ...

حتما میخواستید اتوبوس مجانی بیاد سوار کنه و ببره و بیاره و معطل بشه و وایسته و ....

مدرسه ی دخترم سرویس بهداشتی رو بازسازی کرد

آبخوری جدید درست کرد

هر سال دیوارها رو رنگ میکنن

کف راه رو هارو همه از اول موزاییک کردن

مناسبتی بهشون هدیه میدن

مدرسه شون هیات امناییه ولی خیلی تر و تمیزه

اینجا تبادل نظره اگه مخالف نظرم هستی ریپ نزن من فقط نظرمو گفتم حوصله ندارم