2777
2789
عزیزم چیزی که نمیدونید نگید شیرینی ها رو خود معلم ها میخرن به مناسبت های مختلف مثلا یکی تولدشه یکی ر ...

علاوه بر اون . خیلی از هزینه های مدرسه و دانش آموزان را معلما کمک میکنن مثل هزینه های برگزاری مراسم و جشن ها و جوایز بزای دانش آموزان اکثرا معلما همکاری میکنن

🍉😊🥰😍

علاوه بر اون . خیلی از هزینه های مدرسه و دانش آموزان را معلما کمک میکنن مثل هزینه های برگزاری مراسم ...

بله از معلما پول جمع میکنن واسه نیاز مندان مدرسه 🤦‍♀️🤦‍♀️

عزیزم اگه پیامم رو پسندی لایک نکن ممنونتم 😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دولتتتتت. ???? بله اب و برق مجانی که میگفتن همینه که میبینید و چیزایی که در مورد مجانی بودن برگه و خ ...

خانم همسر من دولتیه شغلش وکاملا خبر داره

پول حاملهای انرژی رو دولت میده

وپول برگه هم حتی امتحانات میان ترم از بچه ها میگیرن 

پولی که میگیرن می‌ره تو جیبشون

من که نمیدم ومیرم آموزش و پرورش منطقه 

حتما میخواستید اتوبوس مجانی بیاد سوار کنه و ببره و بیاره و معطل بشه و وایسته و ....

من نگفتم اتوبوس مجانی بیاد 

حداقل دروغ نگن بهمون.😐 ب ما میگفتن ک خرج فقیرا میکنیم

با چشم خودم دیدم همون پولارو چیز واسه خودشون میخریدن

خانم همسر من دولتیه شغلش وکاملا خبر دارهپول حاملهای انرژی رو دولت میدهوپول برگه هم حتی امتحانات میان ...

شوهرتون معلمه ؟ یا تو آموزش و پرورش ؟ 

چون بستگی داره تو کدوم ارگان کار کنید 

سپاه  و بانک و شرکت نفت و ....هم مال دولته 

آیا اونا هم حقوق و مزایاشون مثل معلماس 

مدیر مدرسه دخترم میگفت رایگان نیست ،خودمون یاید بدیمحالا کاش نامردها اینهمه پول میگرفتن حداقل کولر ر ...

اره والا بچه هامون امسال دورازجون ازگرمامیومدن خونه دورازجون دورازجون مثل جنازه میوفتادن چون یه کولرنداشتن تازه میرفتن کلاس معلم نمیراشت مانتوشونم بازبزارن

من نگفتم اتوبوس مجانی بیاد حداقل دروغ نگن بهمون.😐 ب ما میگفتن ک خرج فقیرا میکنیم با چشم خودم دیدم ه ...

شما گردن بگیر بعد اون دنیا خودت پاسخگو باش 

اره والا بچه هامون امسال دورازجون ازگرمامیومدن خونه دورازجون دورازجون مثل جنازه میوفتادن چون یه کولر ...

کلاسی که کولر نداره معلم هم بدون کولر داره تو اون کلاس درس میده دیگه 

شوهرتون معلمه ؟ یا تو آموزش و پرورش ؟ چون بستگی داره تو کدوم ارگان کار کنید سپاه و بانک و شرکت نفت ...

خانم می‌دونه که پول برق وآب و.....دولت میده ،وپول برگه هم از بچه های خودم دم به دقیقه میگیرن دیگه ،حتی واسه جشن ها به زور میگن باید بیارید ،منکه راضی نیستم ایشالا حرومشون بشه