2777
2789
عنوان

اخ ک از دست بچه پنج سالم خستم

1153 بازدید | 83 پست

نصف شب بلند میشه گریع بهونه های الکی بغل خودمون هم میخوابه جاشم جدا نیست نمیدونم خبر مرگ من چشه در طچل روز هم همش گریه های الکی میکنه خیلی خستم از دستش خبر مرگم کلاس نقاشی کاردستی کوفتو زهر مارم میبرمش مرده شورمو ببرن باهاش بازیم میکنم ویتامین اشغالم میدمش هیچ مدل اشغال کاکایو یا شکر و بستنی نمیدمش همشم مواظبشم فقط گیر بهش زیاد میدم بکن نکن و دعواش میکنم الان دیگ منفجر میشم چکنم از دستش خیلییی خستم خدایا صبرم بده شوهرمم صبح تا شب سر کاره دیگ بیشتر نمیکشم داداش یکساله هم داره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما مشخصه عصبی هستی اون بچه هم ناخودآگاه تاثیر میگیره به خودت مسلط باش بهش خیییلی محبت و توجه کن میبینع شما به یکساله میرسی میخواد جلب توجه هم بکنه

چه ترسی از بی همگی، باتو _________#خدا

ببخشیدا توهین نمیکنم جای شما هم نیستم اما اول برید درمان کنید خودتونو بعدش باردار شید

اول از همه عصبی باشید بچه اروم ندارید

دوم انرژی منفیت رو بچت میگیره

سوم نمیتونی تربیت درست کنی بچت رو

من خودم انرژی منفی گرقتم

بازم میگم عزیزدلم جای شما نیستم بچه هم ندارم

کلاس ورزشی هم میره؟!منم شرایط بچه هام مثل شما پسر پنج یاله و دختر یکساله دارم.فقط پسرم زیاد گیر میده باهام بازی کن.ومنم واقعا نمیکشم وگرنه اناقش وجای خابش خیلی وقته جدا کردیم

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.

من دخترم یه مدت خیلللللللللللی زجرم میاد بد اخلاق شده بود ...بعضی وقتا آنقدر گریه میکردم...بردمش دکتر چکاب داد ویتامین دی بدنش پایین بود دکتر براش قطره ویتامین دی نوشت ...واحد هزار.....باور میکنی بعد از دوهفته دخترم آرام شد 

خوش اخلاق شد..کلاس اوله دخترم

خدایا شکرت برای همه چیز... خیییییییلی دوستتدارم
خدا صبرمون بده بچه من بجز همه اینا یه اپشن هم داره منو خیلی میزنه منم یک ساله دارم باردارم هستم فقط ...

ای واااای یعنی توهم همش گریه میکنه؟

چرا مصف شب نمیخوابه دیگ چیکار کنم براش بخدا دارم جون میدم دیگ چکنم نمیشه ک هیچی بهش نگی اینقدررر بد ذخلاقه ک خدا میدونه ادا منم در میاره حالم بهم میخوره