2777
2789
عنوان

تهمت مامانم به من

417 بازدید | 23 پست

من همیشه به مامانم میگم تبعیض قائل میشی بین ما وپسرت و واقعا هم همینه امروز داداشم با دوچرخه ماشین زده بهش بعدش باز سر یه چیزی بامامانم بحثم شد مامانم میگه تقصیر توعه هی پشتش حرف میزنی پسرم اینطور شده 

ایشالا هر چی تو قلبته راجب پسرم بگرده به خودته

واقعا قلبم شکست از حرفش کدوم مادر به دخترش همچین حرفی میزنه پسرشو به من ترجیح میده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگفتی ممنون از دعای خیرت..چون من برای داداشم فقط خوبی خواستم😁

نامه ای به فرزند نداشته ام:کجایی جان مادر؟من که مردم از چشم انتظاری...خسته نشدی از بازی با فرشته ها..من دلتنگ توام، دلتنگ بوی تنت دلتنگ ب اغوش کشیدنت تو دلتنگ من نیستی جان مادر؟روزها موهای طلاییت رو شونه میکنم ناخن هاتو لاک میزنم  بعد پشیمون میشمو لاکت رو پاک میکنم صورت نازت رو ب جای وضو میشورمو کنار جانماز خودم برات جانماز پهن میکنم نمازم که تموم میشه سرم رو برمیگردونم تا بهت لبخند بزنم اما میبینم همه اونا خیال بود،یه خیال خوش...شب هایی که خوابت رو میبینم دلم نمیخواد هیچوقت بیدار بشم اما بیدار میشم و دوباره روی خودم آوار میشم ...بسه دیگه چشم انتظاری بیا مادر بیا😭😭😭😭
مادره یچی گفته ناراحت نباش فک کنم فقط منم که دخترمو بیشتر از پسرم دوست دارم😞

مادر هیچوقت بچه هاشو جدا نمیکنه 

این زن مادر من نیست

کاش راهی باشه همیشه سلامت باشه ولی من هیچوقت نه دیگه ببینمش نه صداشو بشنوم هر دوش برام عذابه

به خدا پناه ببر وازش بخواه که این دلشکستن هارو برات جبران کنه و اگه میشه مادرت هم ببخش و بهش بی احترامی نکن چون تو نمیتونی بهش بی احترامی کنی وخدا ازت خشمگین میشه چون خدا احترام به والدین رو تاکید کرده روش
به خدا پناه ببر وازش بخواه که این دلشکستن هارو برات جبران کنه و اگه میشه مادرت هم ببخش و بهش بی احتر ...

چی شد خدا همیشه از ما خشمگین شد 

چرا یه جا به بچه بدبخت حق نداد که چی میکشه از دست این یه اصطلاح پدر مادر 

هیچوقت نمیتونم ببخشمش هیچوقت دلم باهاش صاف نمیشه

راهی باشه باهاش تا ابد قطع ارتباط میکنم

پس کلا برات مهم نباشه چون صددرصد اون اشتباه میکنه من خودم اینجوریم بقیه برام مهم نیستن

"الخَلقُ كُلُّهُم عِيالُ ، وإنَّ أحَبَّهُم إلَيهِ أنفَعُهُم لِخَلقِه" 《خلق(چه مؤمن، چه کافر، چه انسان و غیرانسان، همگان عیال(نانخور) خدایند، و محبوب‌ترینشان نزداو، سودمند ترینشان نسبت به خلق است.》⚘⚘⚘

ای خدا مادر منه از وقتی خوب و بدو شناختم مادرم همیشه بین ما فرق گذاشت چه خاطرات بدی از دوران بچگی ومجردی از مادرم دارم الان که 37سالمه همیشه میگم خدا ازش راضی نباشه هیچ وقت نمیتونم ببخشمش الان که کلا من براش مردم همیشه می‌گفت تو رو پیدا کردم دخترم نیستی😭

چی شد خدا همیشه از ما خشمگین شد چرا یه جا به بچه بدبخت حق نداد که چی میکشه از دست این یه اصطلاح پدر ...

نهه اشتباه برداشت نکن تو اگر نبخشی بخشیده نمیشن

منظورم این که اگر پدرو مادر ظلم کرد باید تحمل کرد و ما حق بی احترامی بهشون رو نداریم ولی اگر در برابر ظلمشون تحمل کنیم ونبخشیمشون که خدا به دادشون برسه

ولی به نظرم ببخش نه برای اونا برای اینکه خدا برات جبران کنه

قطع ارتباط فکر می کنم گناه داره

ای خدا مادر منه از وقتی خوب و بدو شناختم مادرم همیشه بین ما فرق گذاشت چه خاطرات بدی از دوران بچگی وم ...

عزیزم درکت میکنم سختا واقعا

مامان منم با من جوری حرف زد انگار ۷ پشت غریبم 

حالا خودشم قربانی تبعیضه