2777
2789

یه بار تاپیک کردم دخترعمه ام ۴۰ سالشه مجرد همیشه بیکار بوده باباش بهش خونه و ماشین داده ۹۰ خیلیا از شدت حسودی چرت و پرت گفتند دقیقا هموناییکه یک عمر مجبور بودند سخت کار کنند

بعضیاشون اره حسودن ولی بعضیاشون خیلی بافرهنگ و خوبن

گفتم: خدایا!!! دلم را شکستند..... گفت : هیس نگران نباش،آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند. وعده ما باشد همان روز🙂

چرا باید تو مجازی حسادت کنیم

اگه انقد بی لولین که برنامه هایی مثل عشق ابدی میبینید ریپلایم نکنید🤦‍♀️ به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیشب یه نفر گفت بسوز از حسادت من آرایش می کنم هر چقد دلم بخواد هنوز فکر می کنم طرف دیوانه بوده چرا آخه باید حسادت کنم

اگه انقد بی لولین که برنامه هایی مثل عشق ابدی میبینید ریپلایم نکنید🤦‍♀️ به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین

خب اینکه شما میگید بیکار بوده و باباش پول داده 

حتما پدر ثروتمندی داره 

خب ب نی نی سایتیا چ ربطی داره ک حسادت کنن؟

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
نمیدونم از حسودهای تابلو بپرس

ندیدم والا

چرا نباید حسادت کنن؟

حسادت مجازی معنی نداره

خب مگر طرف پیشمونه

کلا حسادت خیلی خانمانسوزه 

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
چرا نباید حسادت کنن؟

نمی دونم حس می کنم مسخره اس به کسی که نمی بینیم چرا حسادت کنیم تازه تو این سایتم شاید دیگه همو نبینیم