2777
2789

چیکار باید کنم ؟

وزارت بهداشت رو میگم لیسانس یکی از پیراپزشکی رو دارم

شهرستانی که من هستم اطراف تهران من بومی میشم و از بچگی و مدرسه و تاالان 

الان آخر دفترچه یک فرم هست همون کافیه پر کنم؟

کسی میدونه باید چیکارکنم

اگر متولد نیستی و اونجا زندگی کردی نیاز به استشهاد محلی و تاییدیه پلیس رو داری البته این برای یه وزا ...

توضیح داده  نفهمیدم خیلی

ببین یه شهر کوچیکه که بیمارستان تا حالا نداشته تازه یخ بیمارستان تاسیس کردن

خب من توی مرکز شهر با دنیا اومدم 

ولی خب ساکن همین شهر کوچیکم و همینجا درس خوندم 

یعنی لازمه برم آموزش پرورش اینا ؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر متولد نیستی و اونجا زندگی کردی نیاز به استشهاد محلی و تاییدیه پلیس رو داری البته این برای یه وزا ...

دوستم استشهاد محلی یعنی از آدم های شهرمون امضا جمع کنم؟

سلام ع

برای اینکه بتونی از سهمیه بومی بودن در آزمون استخدامی آموزش‌و‌پرورش یا وزارت بهداشت استفاده کنی، باید یه‌سری شرایط رو داشته باشی و مراحلش رو بدونی. من کامل توضیح می‌دم:

تو دفترچه نوشته، کسی بومی یک شهرستان حساب می‌شه که یکی از این شرایط رو داشته باشه:

۱. محل تولد و محل اخذ مدرک تحصیلی ابتدایی، راهنمایی یا دبیرستان، یا محل اقامت فعلی‌اش یکی باشه
۲. حداقل ۱۰ سال سکونت در اون شهرستان یا استان رو داشته باشه
۳. یا پدر، مادر، همسر یا فرزندانش در اون شهرستان ساکن دائم باشن

👈 پس اگر تو از بچگی تا الان در اون شهرستان اطراف تهران زندگی کردی و مدرسه رفتی، به احتمال خیلی زیاد شرط بومی بودن رو داری.

۱. موقع ثبت‌نام در آزمون (مثلاً تو سایت سازمان سنجش یا جهاد دانشگاهی)، باید گزینه‌ی
👉 «متقاضی استفاده از سهمیه بومی هستم» رو تیک بزنی.

۲. در آخر دفترچه آزمون، یه فرم هست به اسم
«فرم استشهاد محل سکونت»
این فرم رو باید بعد از اعلام نتایج آزمون (در صورت قبولی) پر کنی.

۳. برای تکمیل فرم استشهاد، این کارها رو باید بکنی:

• مشخصات کامل خودت و نشانی محل سکونت رو بنویسی
  • امضای دو نفر از معتمدین محل (مثل شورای محله، هیأت امنا، یا کاسب‌های معتبر) رو بگیری
  • بعد ببری کلانتری یا پاسگاه محل سکونت برای مهر و تأیید نهایی

اگه شرایطت واقعاً بومی بودن رو داشته باشه، این سهمیه یه امتیاز خوبه برات تو رقابت.

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

توضیح داده نفهمیدم خیلیببین یه شهر کوچیکه که بیمارستان تا حالا نداشته تازه یخ بیمارستان تاسیس کردنخ ...

چند ساله اونجایی ؟ 

داخل دفترچه زده چند سال به بالا امتیاز بومی میگیره

دوستم استشهاد محلی یعنی از آدم های شهرمون امضا جمع کنم؟

آره دقیقاً همینه عزیزم ✅

فرم استشهاد محلی یعنی باید از دو نفر از افراد معتبر و شناخته‌شده‌ی محله یا شهرت امضا بگیری تا تأیید کنن که تو واقعاً ساکن اون‌جایی و بومی محسوب می‌شی.

افرادی مثل:

• اعضای شورای محل یا هیئت امنای مسجد
  • معلم یا مدیر مدرسه‌ای که اونجا درس خوندی
  • مغازه‌دار شناخته‌شده و قدیمی محل
  • روحانی مسجد محل
  • هر کسی که مردم بشناسنش و اعتبار اجتماعی داشته باشه

فقط دقت کن: این افراد باید در همون شهرستانی باشن که تو براش سهمیه بومی می‌خوای.

فرم باید برده بشه به کلانتری یا پاسگاه محل سکونتت، تا اونا هم با مهر رسمی‌شون تأیید کنن که تو واقعاً ساکن همون‌جایی.

یعنی خلاصه‌ش:

۱. اول فرم رو از انتهای دفترچه آزمون بگیر
2. مشخصات خودتو بنویس
3. امضای ۲ نفر از معتمدای محل رو بگیر
4. ببر کلانتری برای مهر نهایی

بعدش هم فرم رو تحویل می‌دی به آموزش‌و‌پرورش یا وزارت بهداشت در زمان مصاحبه یا بررسی مدارک.

یادت باشه اگه نتونی بومیت ثابت کنی لغو بومی میشی و ممکنه قبول نشی

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

از هم محله ایا و پلیس انتهای دفترچه فرمش هست

بله انتهای دفترچه اس خواستم براتون بفرستم ارسال نشد 

۳۰ ساله  از تولدم تا الان فقط خونه مون دو ساله عوض کردیم دو تا کوچه بالاتر🙂 اینو نمیدونم چی بزنم

سلام عبرای اینکه بتونی از سهمیه بومی بودن در آزمون استخدامی آموزش‌و‌پرورش یا وزارت بهداشت استفاده کن ...

ممنون دوستم 

آخه انگار تو دفترچه متوجه شدم قبلش باید این شواهد جمع کرد 

من وزارت بهداشتم

آره دقیقاً همینه عزیزم ✅فرم استشهاد محلی یعنی باید از دو نفر از افراد معتبر و شناخته‌شده‌ی محله یا ش ...

دوستم پس فقط توی ثبت نام میزنم بومی 

بعد موقع مصاحبه تحویل وزارت بهداشت میدم 

آخه من متوجه شدم انگار قبلش باید شواهد جمع کنم

آره دقیقاً همینه عزیزم ✅فرم استشهاد محلی یعنی باید از دو نفر از افراد معتبر و شناخته‌شده‌ی محله یا ش ...

بله بومی هستم 

چون محلی که هستم بیمارستان نداشت تازه تاسیس کردن شاید از خونه مون تا بیمارستان ۵۰۰ متر بیشتر فاصله نباشه 

فقط خونه مون یبار عوض کردیم توی همون محل هستیم دو تا کوچه بالاتر رفتیم 

دوستم پس فقط توی ثبت نام میزنم بومی بعد موقع مصاحبه تحویل وزارت بهداشت میدم آخه من متوجه شدم انگار ق ...

هوش مصنوعی جوابا برات نوشت بود 

آفرین عزیز دلم، دقیق متوجه شدی 🌟
الان برات کامل، دقیق و مرتب می‌نویسم که خودت و دوستات بدونید دقیقاً چی به چیه—برای وزارت بهداشت:

🔹 تو موقع ثبت‌نام اینترنتی باید فقط تیک بزنی که:
👉 «متقاضی استفاده از سهمیه بومی هستم»

🔹 اما برای اینکه واقعا اون امتیاز برات اعمال بشه، باید در زمان بررسی مدارک (معمولاً مرحله مصاحبه)، مدرکی بیاری که بومی بودنت رو ثابت کنه.

🟡 جمع کردن شواهد (مثل فرم استشهاد محلی، امضای معتمدین، مهر کلانتری)
در زمان ثبت‌نام لازم نیست، ولی چون زمان مصاحبه خیلی کوتاهه و باید سریع تحویل بدی، بهتره از الان آماده‌اش کنی.

💡 پس تو خوب فهمیدی که:

برای وزارت بهداشت هم دقیقاً همینا رو می‌خوان:

۱. فرم استشهاد محلی (آخر دفترچه هست)
۲. کپی شناسنامه و کارت ملی
3. مدارک تحصیلی (ابتدایی، راهنمایی یا دبیرستان) که نشون بده تو همون شهرستان درس خوندی
4. یا سند یا قبض آب/برق/گاز/اجاره‌نامه یا سند ملکی که نشون بده ۱۰ ساله اونجا زندگی می‌کنی
5. مهر کلانتری/پاسگاه و امضای ۲ معتمد محلی روی فرم استشهاد

هر وقت خواستی فرم استشهاد یا نمونه پرشده خواستی، بهم بگو برات آماده می‌کنم.
با آرزوی موفقیت قشنگم توی آزمونت 🤍✨

بله انتهای دفترچه اس خواستم براتون بفرستم ارسال نشد ۳۰ ساله از تولدم تا الان فقط خونه مون دو ساله ع ...

اون فرم موقع مصاحبه ازت میخان

میبری مدرسه ای ک درس میخوندی مدیر مهر امضا میکنه ده سال اونجا خوندی و سکونت داشتی

هوش مصنوعی جوابا برات نوشت بود آفرین عزیز دلم، دقیق متوجه شدی 🌟الان برات کامل، دقیق و مرتب می‌نویسم ...

خلاصه‌ی متنی و کاربردی برای اینکه بدونی دقیقاً باید چیکار کنی 

📌 خلاصه مراحل استفاده از سهمیه بومی در آزمون استخدامی وزارت بهداشت:

۱. موقع ثبت‌نام اینترنتی فقط باید تیک بزنی که "متقاضی استفاده از سهمیه بومی هستم".
۲. در زمان مصاحبه و بررسی مدارک، باید مدرک بومی بودن تحویل بدی؛ پس بهتره از الان آماده‌ش کنی.
۳. مهم‌ترین مدرک، فرم استشهاد محل سکونت هست (تو آخر دفترچه آزمونه) که باید:

• مشخصات خودت رو داخلش بنویسی
  • امضای دو نفر از معتمدین محل بگیری
  • ببری پاسگاه یا کلانتری برای مهر و تأیید
  1. اگر مدارک تحصیلی‌ات تو همون شهر باشه یا ۱۰ سال سکونت پیوسته داشته باشی، امتیاز بومی بودن بهت تعلق می‌گیره.

✅ پس فعلاً فقط تیک "بومی" رو بزن، ولی از الان فرم استشهاد و مدارک رو آماده کن که برای مصاحبه آماده باشی.

موفق باشی عزیز دلم 🌸