من خودم علوم انسانی خوندم اونم دو دهه پیش😅 برای همین در اینکه کدوم بهتره تخصصی ندارم؛ اما به طور کلی برای انتخاب رشته چند فاکتور باید لحاظ بشه، اینکه میگید ریاضی بهتره بر چه اساسی بهتره؟ آیا شما در رشته ریاضی توانمندید؟ آیا علاقه دارید؟ آیا از سخت بودنش آگاهی دارید و برای شما یادگیریش ساده اس؟ آیا بازارکارش رو ارزیابی کردید؟
بعد از پاسخ به این سوالات میتونید تصمیم بگیرید تغییر بدید یا نه. حتما با کسانی که در رشته ریاضی در حال تحصیلن صحبت کنید یا از طریق گروه ها و کانال های تلگرامی کسانی که دارن در دانشگاه ها ریاضی می خونن رو پیدا کنید و از اوضاع تحصیل در دانشگاه ها هم با خبر بشید. چون دانشگاه خیییییلی سطحش با الان متفاوته و کلا درس ها اونجا یه دنیای دیگه ای دارن...
من اگر خودم باشم بین این دو تا ترجیحم با کامپیوتره. کامپیوتر هم واقعا در دنیای مدرن امروز خیلی کارایی داره و اگر حرفه ای پیش برید به نظرم اونم خوبه.
هرچه که هست سعی کنید زودتر به ثبات برسید و هدف مشخصی رو برای خودتون تعیین کنید...
بع عنوان یه دهه شصتی می خوام بگم حسرت یک دقیقه جای شما بودن رو دارم چون با اینکه تا الانم از نظر دیگران موفق بودم اما فرصت سوزی زیاد داشتم.... خیلی حرفه ها میشد یاد بگیرم که نگرفتم، خیلی کتابا رو می تونسنم بخونم که نخوندم...
تا می تونید یادبگیرید، کتاب بخونید. الان و توی این سن، زمان شکل گیری باورهای شماست و همون باورها تعیین کننده سرنوشت شما در آینده اس...