2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برو باشگاه هیکل قشنگ بساز.

موهاتم برو یه آرایشگاه درست حسابی خودشون میگن چه مدلی بهت میاد.

در همین حد کافیه.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.               پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

میتونن رو هیکل ورزشی و باشگاهی تمرکز کنن

امپولی نه...با ورزش

مدل مو رو نمیدونم برو ارایشگاه خودش بهت میگه

و این که رو اعتماد به نفست و رفتارت فوق العاده کار کن

مردونه رفتار کن نه‌ هولانه

و در اخر هم چهره برای پسرا به نظرم زیاد مهم نیست

نظرمو مینویسم و میرم.معمولا ریپلای نمیخونم.

من سه تا پست هاتونو خوندم و بر  اساس همون پاسخ میدم

اول اینکه هر آدمی به چشم دیگران حدود ۲۰ درصد جذاب تر از اونچه که خودش فکر می کنه هست‌‌‌...

دوم اینکه شما در سن بلوغی هنوز ۱۶ ۱۷ ساله باید باشید(بر اساس مقطع تحصیلی) این سن هم اوج رو شدن ناهنجاری هاس و چهره بعدها خییییلی تغییر می کنه.

سوم اینکه خیلی خوبه که به عنوان هدف بهش فکر کردید ‌که ۵ سال دیگه بتونید عمل جراحی کنید... اگر واقعا نیازه چه اشکالی داره ۵ سال دیگه انجام بشه؟ شما اعتماد به نفستون کمه..‌. ورزش کنید. کتاب در مورد افزایش اعتماد به نفس و عزت نفس بخونید..‌‌. بعضی ورزشا واقعا هزینه چندانی نداره... ولی رسیدگی به سلامتی و اهمیت دادن به سلامت بدنتون باعث میشه حس خوبی به خودتون داشته باشید.

من به عنوان دختر صد بار بدتر از شما به خودم حس بدی داشتم ولی الان به شدت نسبت به خودم احساس خوبی دارم.... خیلی روی خودم کار کردم که به این مرحله رسیدم... شما هنوز سنی نداری اول راهی..‌ حیفه که بهترین زمان زندگی تو صرف چنین فکرایی کنی که بیشترش حقیقت نیست بلکه برداشت خودته..‌

درست هم رها نکن... دانش و علم حتی اگر برات پول نداشته باشه بعدها تشخص و آگاهی و معرفت میاره..‌‌.اینا هم در زندگی چیزهای مهمی ان...

درخت را به نام برگ🍀 بهار را به نام گل🌺 و مرا به نام کوچکم صدا بزن🧕کاربری قبلی Nasima89@
من سه تا پست هاتونو خوندم و بر اساس همون پاسخ میدماول اینکه هر آدمی به چشم دیگران حدود ۲۰ درصد جذاب ...

ممنوووونم انقد وقت گذاشتین

من رشتم کامپیوتره سال یازدهمم میرم نمیدونم تغییر بدم به ریاضی یا نه چون ریاضی بهتره

ممنوووونم انقد وقت گذاشتینمن رشتم کامپیوتره سال یازدهمم میرم نمیدونم تغییر بدم به ریاضی یا نه چون ری ...

من خودم علوم انسانی خوندم اونم دو دهه پیش😅 برای همین در اینکه کدوم بهتره تخصصی ندارم؛ اما به طور کلی برای انتخاب رشته چند فاکتور باید لحاظ بشه، اینکه میگید ریاضی بهتره بر چه اساسی بهتره؟ آیا شما در رشته ریاضی توانمندید؟ آیا علاقه دارید؟ آیا از سخت بودنش آگاهی دارید و برای شما یادگیریش ساده اس؟ آیا بازارکارش رو ارزیابی کردید؟

بعد از پاسخ به این سوالات میتونید تصمیم بگیرید تغییر بدید یا نه. حتما با کسانی که در رشته ریاضی در حال تحصیلن صحبت کنید یا از طریق گروه ها و کانال های تلگرامی کسانی که دارن در دانشگاه ها ریاضی می خونن رو پیدا کنید و از اوضاع تحصیل در دانشگاه ها هم با خبر بشید. چون دانشگاه خیییییلی سطحش با الان متفاوته و کلا درس ها اونجا یه دنیای دیگه ای دارن...

من اگر خودم باشم بین این دو تا ترجیحم با کامپیوتره. کامپیوتر هم واقعا در دنیای مدرن امروز خیلی کارایی داره و اگر حرفه ای پیش برید به نظرم اونم خوبه.

هرچه که هست سعی کنید زودتر به ثبات برسید و هدف مشخصی رو برای خودتون تعیین کنید...

بع عنوان یه دهه شصتی می خوام بگم حسرت یک دقیقه جای شما بودن رو دارم چون با اینکه تا الانم از نظر دیگران موفق بودم اما فرصت سوزی زیاد داشتم.... خیلی حرفه ها میشد یاد بگیرم که نگرفتم، خیلی کتابا رو می تونسنم بخونم که نخوندم...

تا می تونید یادبگیرید، کتاب بخونید. الان و توی این سن، زمان شکل گیری باورهای شماست و همون باورها تعیین کننده سرنوشت شما در آینده اس...

درخت را به نام برگ🍀 بهار را به نام گل🌺 و مرا به نام کوچکم صدا بزن🧕کاربری قبلی Nasima89@
من خودم علوم انسانی خوندم اونم دو دهه پیش😅 برای همین در اینکه کدوم بهتره تخصصی ندارم؛ اما به طور کل ...

خب الان من به ریاصیا میگم میگن نیا چرا؟چون دوست ندارن رقیب پیدا کنن یعنی از دانش اموز خیری به من نمیرسه

درسته نباید فرصت سوزی کرد امیدوارم موفق باشین