2777
2789
عنوان

دندونمو پر کردم نخ دندون کشیدم

174 بازدید | 20 پست

دکتره گفت 

یکم موادش اذیتم میکنه 

بعد حس کردم یه چیز شفاف روی نخ دندونه 

چیزی نیست؟

میشه یه صلوات برای کنکورم و زندگیمون بفرستی💫💜هر سوالی راجع به زبان انگلیسی داشتی میتونی ازم بپرسی💯

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا مجبوری نخ دندون بکشی ؟دوروز صبر کن

اذیتم میکرد یه جوری بود 

دکتره ام گفت حتما بکش

میشه یه صلوات برای کنکورم و زندگیمون بفرستی💫💜هر سوالی راجع به زبان انگلیسی داشتی میتونی ازم بپرسی💯

معمولا شب اولو میگن نخ دندان نکشین یه چیز شفاف هم موادش بوده مهم نیست

هیچی بهم نگفت 

دندونای جلویین 

۶_۷ ساعت بیشتره ک میگذره

کدوم دندونته جسارتا؟هزینه ش رومیشه بگید

۳ تا درست کردم 

جلوییاس 

۶۹۰۰ سه تاش

دکتره اشنا بود 

کمتر گرفت

هیچی بهم نگفت دندونای جلویین ۶_۷ ساعت بیشتره ک میگذره

عب نداره اون چیزای شفاف اگه بیاد دهنت اونا مواد اضافه هستن که از اطراف دندونت میریزه 

دکتر یه مقدارشو میتراشه بقیش تا دوسه روز اینطوری تو دهنت شاید بیاد تیکه های ریز

مسواک میزدی خیلی سطحی 

عب نداره اون چیزای شفاف اگه بیاد دهنت اونا مواد اضافه هستن که از اطراف دندونت میریزه دکتر یه مقدارشو ...

مسواکم زدم اخه حس میکنم یکم از سیاهیش پیداعه

وایی منم پر کردم عجیب درد میکنه لنتی

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
وایی منم پر کردم عجیب درد میکنه لنتی

من دندونای جلوییمه الانه که دیگه جیغ بزنم