سلام من حدود یک سال بود قرص ضد بارداری میخوردم بخاطر مشکلات هورمونی و هرماه پریود مرتب و آنتایمی داشتم. دکترم ماه پیش گفت دیگه بسه و قرص رو قطع کردیم، از ماه پیش پریود نشدم هنوز. بهم هی میکن عادیه و درست میشه ولی خیلی استرس دارم و نمیخوام دوباره هورمونام بهم بریزه و صدتا بدبختی و جوش بیاد سراغم.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
والا من تنبلی داشتم 5 6 تا دکتر رفتم درست نشد آخر یکی رفتم اون تونست نتظیم کنه بهم سیبل دادبازم اکتف ...
اخه ازمایش دادم چند ماه پیشم دکتر زنان رفته بودم هیچ مشکلی ندارم. منم سیبل میخوردم. شما بعد ازینکه قطع کردین سیبل رو مشکلی نداشتین؟ پریودتون منظم بود؟؟
اخه ازمایش دادم چند ماه پیشم دکتر زنان رفته بودم هیچ مشکلی ندارم. منم سیبل میخوردم. شما بعد ازینکه ق ...
من چون خیلی آدم استرسی ای هستم خرداد بود سیبلم تموم شد از استرس امتحانا کلا خرداد رو پریود بودم🤦🏼♀️🤦🏼♀️
دکترم گفت فعلا خرداد هم سیبل بخور بعد قطع کن ببین چی میشه، که فعلا هنوز دارم استفاده میکنم.. گفت باید وزن هم کم کنی ولی اصلا وقت باشگاه رفتن ندارم کنکوریم..