2777
2789
عنوان

پریود نمی‌شم

115 بازدید | 16 پست

سلام من حدود یک سال بود قرص ضد بارداری می‌خوردم بخاطر مشکلات هورمونی و هرماه پریود مرتب و آن‌تایمی داشتم. دکترم ماه پیش گفت دیگه بسه و قرص رو قطع کردیم، از ماه پیش پریود نشدم هنوز. بهم هی می‌کن عادیه و درست میشه ولی خیلی استرس دارم و نمی‌خوام دوباره هورمونام بهم بریزه و صدتا بدبختی و جوش بیاد سراغم.

خانوما تجربه داشتین؟ چیکار کنم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون قرصا هییییچ فایده ای نداره.

تا قطع کنی دوباره همون آش و همون کاسس.

باید بری از اساس درمان کنی.

و طبق تجربه خودم،اولین راه درمانش هم تغییر سبک زندگیه...یعنی صبح ها زود از خواب بلند بشی و زود صبحانه بخوری...پیاده روی هم حتما داشته باشی...

تنهایی رو دووووست دارم🤗🤗
اون قرصا هییییچ فایده ای نداره.تا قطع کنی دوباره همون آش و همون کاسس.باید بری از اساس درمان کنی.و طب ...

من زندگی خیلی سالمی دارم بخدا و ورزشمم سرجاشه😭😭من از قرصا خیلی راضی بودم خیلی کمکم کردن ولی پریودم فقط اینجوری شده دیگه نمی‌دونم چیکار کنم

pcoنداری؟ یا تنبلی دکترتو عوض کنکدوم شهری

نه عزیزم تنبلی ندارم از دکترمن راضیم دکتر خوبی بود تهرانم

ولی میگن این قطع شدنش انگار عادیه فقط میخوام بدونم چیکاز کردن بقیه که باز پریودشون منظم شده:(

نه عزیزم تنبلی ندارم از دکترمن راضیم دکتر خوبی بود تهرانمولی میگن این قطع شدنش انگار عادیه فقط میخوا ...

والا من تنبلی داشتم 5 6 تا دکتر رفتم درست نشد آخر یکی رفتم اون تونست نتظیم کنه بهم سیبل داد

بازم اکتفا نکن به این دکتر

سونو رو برو ی آزمایشگاهی بده که قبلا نرفتی دکترتم عوض  کن هیچ دکتری بی خطا نیست... 

والا من تنبلی داشتم 5 6 تا دکتر رفتم درست نشد آخر یکی رفتم اون تونست نتظیم کنه بهم سیبل دادبازم اکتف ...

اخه ازمایش دادم چند ماه پیشم دکتر زنان رفته بودم هیچ مشکلی ندارم. منم سیبل میخوردم. شما بعد ازینکه قطع کردین سیبل رو مشکلی نداشتین؟ پریودتون منظم بود؟؟

اخه ازمایش دادم چند ماه پیشم دکتر زنان رفته بودم هیچ مشکلی ندارم. منم سیبل میخوردم. شما بعد ازینکه ق ...

من چون خیلی آدم استرسی ای هستم خرداد بود سیبلم تموم شد از استرس امتحانا کلا خرداد رو پریود بودم🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

دکترم گفت فعلا خرداد هم سیبل بخور بعد قطع کن ببین چی میشه، که فعلا هنوز دارم استفاده میکنم.. گفت باید وزن هم کم کنی ولی اصلا وقت باشگاه رفتن ندارم کنکوریم..

من چون خیلی آدم استرسی ای هستم خرداد بود سیبلم تموم شد از استرس امتحانا کلا خرداد رو پریود بودم🤦🏼‍ ...

ایشالا موفق باشی عزیزم

من فکر کردم قطع کردین، انگار من برعکسم، از استرس پریود نمیشم😂