2777
2789

خودم اول بگم 

من همیشه عادت دارم رو به شکم بخوابم ، وقتی دخترمو باردار شدم ۹ ماه نتونستم رو به شکم بخوابم ، بعد از زایمان اومدم خونه (طبیعی بودم) همین که مامانم تشک انداخت پریدم روش و رو به شکم خوابیدم واااای نگم از حسم براتون چقد عالی بود 😂😂😂 شکممو انقد فشار داده بودن درد میکرد ولی دردش شیرین بود انقد خوشم اومد انگار تو بهشت بودم واااای 

یکی دیگه هم هست بعد از زایمان انگار چند سال آب نخورده بودم مامانم همش میگفت آب سرد نخور عفونت می‌کنی و آب گرم بهم میداد بدتر تشنم میشد ، بهش گفتم برو برام دمپایی بیار تا رفت پریدم سر یخچال یه بطری آب معدنی یخ رو سر کشیدم واااای جیگرم حال اومد 😂 هیچوقت یادم نمیره 

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ی نفر توی همین نی نی سایت پست گذاشته بود گفت داشتم آشپز خونه رو تی میکشیدم یه لحظه خودمو خم کردم باد ار شکمم خارج شد 

بعدش نگاه کردم دیدم مادرشوهرم توی حال دراز کشیده داره نگام میکنه از خجالت مردم خخخخ

از بهترین حس ها اینه که خسته از بیرون بیاید جای بند جورابتو بخارونی 

یا یه بار عاشورا بود تو گرمااااا فکر کن داشتم هلاک میشدم از تشنگی بعد نذر ای داشتن آنقدر اب خنک بوددددد ده تا لیوان خوردم 

این بهترین حس زندگیمه

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

حس خنده دار یادم نمیاد اما از بهترین ها شاید موقعی که مدرسه بودیم و بعد از بازی دسته جمعی تو هوای گرم میرفتیم جلوی کولر از داغی صورتمون و اون باد خنک حس خوبی بود🫂

زندان واقعی،دیوار ندارد....درون توست و با افکارت ساخته می شود...