2777
2789

انرژی خوبی داره 😍😍

واسه ظهور و سلامتی حضرت عشق مهدی  فاطمه  ی صلوات میفرستین هرکی فرستاد به من بگه منم واستون میفرستم 😍😍😍😍😍❤️🌸🌸🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا؟

بله

واسه ظهور و سلامتی حضرت عشق مهدی  فاطمه  ی صلوات میفرستین هرکی فرستاد به من بگه منم واستون میفرستم 😍😍😍😍😍❤️🌸🌸🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼

امام زمان سرش با از من بهترون شلوغه.مثلا چرا باید منو محل بده؟🥲

چرامحل نده ماهم بند های خداهستیم وحضرت امام زمان ماهست

آاااااااااآاااخخخخخخ که گفتی دلم براش پر میکشهههه💟💟💟

به خدا ماهمش سرمون گرم کارهای دنیاست ی لحظه دست بکشیم باهاش حرف بزنیم کلی دعامونمونم میکنه

امام زمان سرش با از من بهترون شلوغه.مثلا چرا باید منو محل بده؟🥲

شما معنی مقام ولایت رو درک نکردید. قدرتمند ترین انسان روی زمین، همین الان هم متوجه تماام احوالات من و شما هست 😊

و واااقعا همین که استارتر نوشته، فکر کردن به این وجود همینقدر حال خوب به آدم میده، به قول یه حاج آقایی محاله شما به امام زمان فکر کنید ایشون متوجه شما نشند :)💖

"الخَلقُ كُلُّهُم عِيالُ ، وإنَّ أحَبَّهُم إلَيهِ أنفَعُهُم لِخَلقِه" 《خلق(چه مؤمن، چه کافر، چه انسان و غیرانسان، همگان عیال(نانخور) خدایند، و محبوب‌ترینشان نزداو، سودمند ترینشان نسبت به خلق است.》⚘⚘⚘

به خدا ماهمش سرمون گرم کارهای دنیاست ی لحظه دست بکشیم باهاش حرف بزنیم کلی دعامونمونم میکنه

وبین و آخرین بار تابستون 99 دیدمشون تو خواب و از اون موقع فهمیدم امام زمان یعنی چی و هنوزم منتظرم که ببینمشون البته اون موقع بچه خوبی بودم الان گنااه کردم واس همینه دیگه ندیدمشون ای کاش نظری به من بندازن 

اتفاقا دیشب بود گفتم ععععه چند وقتیه من بهتون سلام نکردم وای ببخشید اونوقت اینجوری به منم میگن منتظر 

اینکه تاامام ما بیان میترسم پیرشده باشم یا مرده باشم  نتونم ببینمشون 

الحق و الانصاف که بنده خوبی نبودم که امامم رو دیگه ندیدم 

اگه اون منو دوست نداشته باشه مطمئن باشه که من اونو هزاران برابر دوست دارم

و اینجاست که میگن 

دیدار یار غایب دانی چه ذوق دارد   ابری که در بیابان بر تشنه ای ببارد. 

اللهم عجل لولیک الفرج 

شما معنی مقام ولایت رو درک نکردید. قدرتمند ترین انسان روی زمین، همین الان هم متوجه تماام احوالات من ...

خوب من همش بهش فکر میکنم.اصلا آقا متوجه ی احوالات من بشه.چه تاثیری به حال من داشته تا حالا؟ من که دارم از غم میمیرم...وقتی امامی که من دارم براش دعا میکنم ولی اون برام دعا نمیکنه پس درواقع دوستیمون یکطرفست.🥲

وبین و آخرین بار تابستون 99 دیدمشون تو خواب و از اون موقع فهمیدم امام زمان یعنی چی و هنوزم منتظرم که ...

دقیقا به این فکر کنیم اون روز چقدر به خدا و حضرت مهدی  فکرکردیم  یا چکار واسشون کردیم 😔😔به خدا حضرت مهدی عشقه عشق دنیا بی مهدی مفتم نمی ارزه

خوب من همش بهش فکر میکنم.اصلا آقا متوجه ی احوالات من بشه.چه تاثیری به حال من داشته تا حالا؟ من که دا ...

توروخدا حتی اگه تو بد ترین وضعیت هم هستید اینو نگید 

امام ما همیشه به مانظر دارن اگه می‌بینید که وصع خوبی ندارید به این فکر کنید میتونست بدتر از اینم باشه نه!؟ ولی نشده خب چرا چون امامی مثل قائم آل محمد دارید 

در ضمن هر وقت خواستید امام زمان رو صدا کنید به این نام صدا بزنید که با مهربانی و رئوفت بهتون نگاه میکنن یا قائم آل محمد 

دقیقا به این فکر کنیم اون روز چقدر به خدا و حضرت مهدی فکرکردیم یا چکار واسشون کردیم 😔😔به خدا حضر ...

وای منکه به این فک میکنم گاهیی  مو به تنم سیخ میشه

اگه امام همین الان ظهور کنن مهسا تو با چه رویی میری پیششون چیکار کردی واسشون دختر  داره دیر میشه ها 

حالا دیگه نمیخوای به خودت بیای 

به خودم  میگم اگه آدم صراط مستقیم میخواد  اگه میخواد خوشبخت عال بشه باید امام زمانی بشه