2777
2789
عنوان

اون نره خری که به خودش میگه مرد چشماش کور شه الهی

| مشاهده متن کامل بحث + 576 بازدید | 40 پست

بحث عقده نیس ها ی جور ببخشید مرض شده انگار تووجود بعضی خصوصا سن های بالا سن های پایین ی انگار ی چی عادی شده براشون 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

یا میگن چیکار کنم پسرا نگاهمون کنن🫥🫥🫥

والا من یه دوست دارم

نوع لباس پوشیدن رفتار و …. اش همه چیش توجه جلب میکنه

بعد خیلیم براش عجیبه چرا همه نگاهش میکنن، یسره هم میگه وای چرا همه زل زدن به من ( یجور که بقیه بهش بگن چون خوشگلی)😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای گفتی یاد یه خاطره افتادم یه بار دوتا پسر به دوتا از دوستام تیکه انداختن رفتن دنبالشون اینام فرار ...

اره مردا از، نگاه سیگنال میفهمن ما هم هورمون تستسترون داریم کافیه تمرکز کنی وخشمتو ببری زوی چشمات اونا خطر رو حس میکنند و دیگه نگاه نمیکنند

😎💚🐬
چون خیلی دلی نوشتم واقعا باور کن خیلی بی اهمیتم اما بعضی وقتا حرصم در میاد

حق داری عزیزم کاملا.... ولیجدا از موضوع تاپیکت، یکی دوتا دیگه تاپیکتو خوندم دیدم واقعاً شیرینی.ماشالله خدا حفظت کنه 😍

ای هر که هستی لحظه‌ای در خود نگر باش.... خوبی ولی از آنچه هستی خوبترباش🥰