2777
2789
عنوان

اون نره خری که به خودش میگه مرد چشماش کور شه الهی

| مشاهده متن کامل بحث + 576 بازدید | 40 پست

دقیقا حق گفتی 

یکبار من و دوستم تو پیاده رو منتظر اون دوست دیگ مون بودیم 

یه پیرمرده سن پدر بزرگ منو داشت با ماشین رد شد یه لبخند چندش زد باز دوباره برگشت نگاه کرد 

دوست داشتم همونجا به بلایی سرش بیارم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تلخ بود ولی طنز نوشتی. من خیلی خندیدم قلمت خیلی قشنگه ظاهرتم مثل قلمت باشه منم که نر نیستم محو میشم ...

چون خیلی دلی نوشتم واقعا 

باور کن خیلی بی اهمیتم اما بعضی وقتا حرصم در میاد

هر کسی نگاهت کرد تو بیشتر نگاه کن تا از رو بره

من یه دوست داشتم رفت تو روش گفت چیه از اون روز رفت دنبالش خونشونه پیدا کرد هر روز تو محلشونه پسرا تازگیا پرو شدن 2 دقیقه نگاهشون کنی میگن عاشقم شده

من نه اسپایدرمنم نه بتمن من وحشیمنم💅🏻🎀 https://daigo.ir/secret/71666606131

همه مثل منو‌ شما نیستن، بعضی از دخترا تاپیک میزنن همینجا میگن، امروز پسره بهمون نگاه کرد بهمون متلک ...

یا میگن چیکار کنم پسرا نگاهمون کنن🫥🫥🫥

روحِ برخواسته از من تهِ این کوچه بایست/ بیش از این دور شوی از بدنم می میرم.

اره همینجوری میشه مردها ترتبیت نشده اند اکثرا بلا نسبت پدرامون و...

واقعا چشم هاشون کار میکنن 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

من یه دوست داشتم رفت تو روش گفت چیه از اون روز رفت دنبالش خونشونه پیدا کرد هر روز تو محلشونه پسرا تا ...

نه مثل کسی نگاه کن که میخای    بهش حمله کنی نه نگاه ساده🤣 تصور کن کسیه که سهم کیک یخچالیتو خورده

😎💚🐬
یا میگن چیکار کنم پسرا نگاهمون کنن🫥🫥🫥

اره تازه یه پسرم نگاه میکنه بهشون یا تیکه میندازه میخندن همه جا هم میگن بهم تیکه انداخت دنبالمه و اینجور چیزا انگار چه کار خاصی کردن

ان شاءالله خدا اهلشون ڪنہ مرد هیز وبےغیرت ..زن بدپوشش وبےحیا.. اگہ قابل هدایت نیستن نابود شن ان شاالله😊

آقاببخش ڪہ سرم گرم زندگیست...دلم براے شما تنگ نمےشود😔😓اللهم صل علے محمدوآل محمد و عجل فرجهم
اره تازه یه پسرم نگاه میکنه بهشون یا تیکه میندازه میخندن همه جا هم میگن بهم تیکه انداخت دنبالمه و ای ...

بدبختا زشتن کسی نگاهشون نمیکنه عقده توجه دارن🫥

روحِ برخواسته از من تهِ این کوچه بایست/ بیش از این دور شوی از بدنم می میرم.

نه مثل کسی نگاه کن که میخای بهش حمله کنی نه نگاه ساده🤣 تصور کن کسیه که سهم کیک یخچالیتو خورده

وای گفتی یاد یه خاطره افتادم یه بار دوتا پسر به دوتا از دوستام تیکه انداختن رفتن دنبالشون اینام فرار کرده بودن       

آره من خیلی اذیت میشم اکثر وقتا گوشی رو الکی میگیرم تو گوشم که فک کنن با گوشی حرف میزنم از جلوشون رد ...

دقیقا منم چندوقته گوشیمو درمیارم وقتی میخوام از جلو مغازه ها رد شم