2777
2789
عنوان

چاپ کتابم

42 بازدید | 6 پست

بچه ها یه کتاب نوشتم عاشقانس محتواش در حدی هست ک ارزش چاپ شدن داشته باشه ولی اولین بارمه ک جرئت دادم ب خودم که به چاپ رسمی نوشتم فکر کنم ولی اصلا نمیدونم که باید دقیقا چیکار کنم و چه مراحلی رو طی کنم چه مجوزی بگیرم و ...میشه یکی راهنماییم کنه

کاربری دست دو نفره دوستان

برن گول انتشارات چاپ کتاب، بهشون پیام بده مشورت بگیر. نگران نباش عین آب خوردن برات چاپ میکنن. چون تو داری پول میدی بابتش:) بعد هم میگن میخوای چند نسخه چاپ کنیم برات؟ میگی فلان مقدار! چاپ میکنن میفرستن برات،میگن خودت برو کتاباتو بفروش

طرفدار حق و عقلانیت💙 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببرم کتاب فروشیا ازم میخرن؟اخه اونوقت مثلا بعد یه مدت کتابم بازم درخواست داش کتاب فروشیا بازم خواستن ...

به خود انتشاراتی که برات چاپ کرده باید بگی دوباره چاپ میکنه برات

طرفدار حق و عقلانیت💙