2777
2789
عنوان

همسایه مون اومده الان خونه مون گیر داده مامانتو ببوس

| مشاهده متن کامل بحث + 589 بازدید | 41 پست
اره سعی کن بدی های کوچیک رو نادیده بگیری اگه تو دلت بمونه کم کم کینه فراموش نشدنی و بزرگی میشه..

اره دقیقا براهمین سعی میکنم بهشون فک نکنم ولی چ کنم ک توزندگیم چیزی ب اسم راز نیست ...باید بریزم تودلم بهش نگم

من همیشه توهرشرایط خداروشکر میکنم وهمیشه ازحسادت وحاشیه فراری هستم..خداروشکربابت هرچه داد وهرچه نداد که داده ها نعمت ونداد ها حکمت خداوندهستن

شرایط برام وحشتناک تر ازیناست و نه تنها از سمت مامان. در واقع مامان من با این رفتارش همچنان فرشته ن ...

عزیزم امیدوارم که این رابطه برزخی که با مامانت داری هرچه زودتر درست بشه... همچنین مشکلات دیگه ای که داری هم حل بشن... الان در سن اول جوانی پر از احساس هستی سعی کن احساساتت مانع تلاش و موفقیتت نشن... 

امروز مادر را به خاک سپردیم، حالا دیگر به طور کامل بی‌دفاع شده‌ام.هیچ‌کس مرا در دنیا چنان دوست نخواهد داشت. نمی‌دونستم قراره فردایی بیاد که پدرم رو هم به خاک بسپاریم، ولی اومد و الان نه تنها بی دفاع شدم که به سپری در برابر حملات تبدیل شده ام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره دقیقا براهمین سعی میکنم بهشون فک نکنم ولی چ کنم ک توزندگیم چیزی ب اسم راز نیست ...باید بریزم تود ...

نگو؛ منم بچه بودم میگفت..مثلا کتکم میخوردم بهشون میگفت! میمردم از خجالت.. انقد گریه و دعوا کردم نگه..بزرگتر شدم  بهتر شد یا شایدم اونا بهم نمی رسوندن 

لطفا هر موقع منو تو سایت دیدین بهم یاد آوری کنین وقتمو تلف نکنم و برم بیرون🌱

این کارو کنم مامانم بابام میشکنم که. این خانمه خیلیییییی به مامان بابام لطف داشته اینا ام همینطور خی ...

عزمزم واقعا ناراحت شدم . فدات شم حق داری بخدا . خدا کمکت کنه و همه چیز روبراه بشه . ای داد بیداد

عزیزم امیدوارم که این رابطه برزخی که با مامانت داری هرچه زودتر درست بشه... همچنین مشکلات دیگه ای که ...

این که دارن این روزامو ازم میگیرین باعث میشه تا آخر عمر نبخشم شون...

ممنونم ازت🫂

عزمزم واقعا ناراحت شدم . فدات شم حق داری بخدا . خدا کمکت کنه و همه چیز روبراه بشه . ای داد بیداد

ممنونم خانوم مهربوووون🫂

فدات عزیز دلم . قربون فهم و درکت عزیز دلم . افسوس بعضی مادرها قدر فرزند خوب نمیدونن .

الهی قربونت بشم شما خودت خوبی که منو اینطوری دیدی

منم موضوع مشابه تورو داشتم

چندماه با مادرم صحبت نمیکردم و این باعث شده بود که کم کم تو ذهنم اونو بزرگترین دشمنم بدونم و نسبت بهش کاملا سنگدل بشم

اما پدرم از این موضوع ناراحت بود و تلاش کرد تا رابطه من و مادرم رو دوباره برقرار کنه و منم از شرمندگی پدرم تن دادم به خواستش

اولش خیلی سخت بود ولی کم کم برام عادی شد

دختر خوب بالاخره اون مادرته و تورو به این دنیا آورده و تو یه خونه زندگی میکنین نمیشه تا آخر اینجوری ادامه بدین

از طرفی وجهه خودتو تو فامیل خراب نکن و نذار دشمن شاد شین

در حد معمولی با مادرت ارتباط برقرار کن مخصوصا بین بقیه

اولش واقعا سخته ولی بعدش عادی میشه 

چُم چی بگم🤷

نگو؛ منم بچه بودم میگفت..مثلا کتکم میخوردم بهشون میگفت! میمردم از خجالت.. انقد گریه و دعوا کردم نگه. ...

اره اشتباهه ک آدم اعتماد میکنه من بلانسبت بگوزم میدونن

من همیشه توهرشرایط خداروشکر میکنم وهمیشه ازحسادت وحاشیه فراری هستم..خداروشکربابت هرچه داد وهرچه نداد که داده ها نعمت ونداد ها حکمت خداوندهستن

اره اشتباهه ک آدم اعتماد میکنه من بلانسبت بگوزم میدونن

قابل اعتمادن اینو از ته قلبم قبول دارم ولی دلیل نمیشه بدونن

رفتارشون دیدشون و همه چی تاثیر داره ناخوداگاه

قابل اعتمادن اینو از ته قلبم قبول دارم ولی دلیل نمیشه بدوننرفتارشون دیدشون و همه چی تاثیر داره ناخود ...

دقیقا همینطوره