2777
2789
عنوان

همسایه مون اومده الان خونه مون گیر داده مامانتو ببوس

| مشاهده متن کامل بحث + 589 بازدید | 41 پست
موقع رفتن اومدن تو اتاق بغل که ازم ناراحت نشو.این بدرک. یه همسایه ست.. ولی با قضاوت فامیل چه کنم؟مخص ...

آره میفهمم چی میگی چون این باور مقدس بودن مادر خیلی ریشه ایه

چاره ای نیست واقعا، هر کی هر چی گفت بگو این ی مسئله بین ماست، لطفا شما واردش نشید

هر چند که آدم فضول کم نیست

مبتلا به بایپولار نیستم، فقط اسم کاربریمه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگ مشکلی هست بین خودتونه دیگه ...قطعا بکسی ربطی نداره

این حرف خیلی درسته ولی بخدا شعاری بیش نیست.. تو روم نگن پشت سرم میگن..

لطفا هر موقع منو تو سایت دیدین بهم یاد آوری کنین وقتمو تلف نکنم و برم بیرون🌱

چیکار کنم که برام مهم نباشه دید بقیه؟این هیچی؟ولی حتما کل فامیل به حرف میان و حس بدیه..کاش میشد با ه ...

حفظ ظاهر گاهی وقتا موقتی می‌تونه یک سری از مشکلات رو حل کنه. 

لازم نیست توی یه مهمونی کوتاه نشون بدی با مادرت به مشکل برخوردین.

صدف دریایی / بسیار نادر   / در صورتی که در مورد ارشد سوالی توی ذهنتونه باهام در میون بذارید / اگه الان اونجایی هستی که فکر می‌کنی آخرشه, فقط به این فکر کن که خیلی‌ها از موقعیت‌هایی جون سالم به در بردن که هیچ‌وقت تصورش هم نمی‌کردن. به جای اینکه زندگی رو تموم کنی, درستش کن./ همه‌تون رو دوست دارم (به جز اونی که خودش می‌دونه).  

این حرف خیلی درسته ولی بخدا شعاری بیش نیست.. تو روم نگن پشت سرم میگن..

اره اینم قبول دارم من منظورم ب دخالت خانوم همسایه بود....درهرصورت مردم حرفی براگفتن دارن دیگه...اگ درتوانته بیرون حفظ ظاهر کن مخصوصا اگ مجردی

من همیشه توهرشرایط خداروشکر میکنم وهمیشه ازحسادت وحاشیه فراری هستم..خداروشکربابت هرچه داد وهرچه نداد که داده ها نعمت ونداد ها حکمت خداوندهستن

نوه خودش باهاش ۳ ماهه قهره ! بعد اومده به من میگه کسی حرف منو تا حالا زمین ننداخته باید بخاطر من این ...

با اردنگی بندازش بیرون زنیکه فضول و بی شرف . بهش بگو تو کلاه خودت سفت بگیر باد نبردش . حالم از این قهرمان بازی ها بهم میخوره

مامانت این وسط چی میگه؟ سکوت کرده تا شما بوسش کنی؟میدونم سختهولی روی همسایه تون کم کنپاشو سر مامانتو ...

یه چیزی فراتر از سخته برام. جدای موضوع مامانم من از بچگی با آشتی کردن بعد قهر مشکل دارم و نمیتونم حس خوبی به طرف داشته باشم یه چیز وحشتناکه برام واسه همین با کسی به آسونی قهر نمیکنم.. 

ولی حرفتون رو قبول دارم. حیف سیاست ندارم و پارو حسم نمی‌ذارم.

مامانم میگفت نه ما قهر نبستم. خانمه میگفت اگه نیستین پاشو ببوسش.. 

جلو بقیه در حد رفع نیاز حرف میزنم ولی خب بازم مشخصه...مثلا مامانم سوالی از من داره میره از بقیه میپرسه خب این خیلی ضایعستتتتتتت...

اگرم جلو جمع باهاش گرم بگیرم مامانم طلبکار تر از همیشه میشه و فک میکنه من میخوام باهاش آشتی کنم و دنبال بهونم و..بجای پی بردن به اشتباهاش بدتر میشه باهام..ولی سعی میکنم یکم بهتر باشم و تو خونه با رفتارم بهش بفهمونم این یه تظاهره جلوی بقیه..

آره میفهمم چی میگی چون این باور مقدس بودن مادر خیلی ریشه ایهچاره ای نیست واقعا، هر کی هر چی گفت بگو ...

ممنونم عزیزم بابت حرفات آرامش گرفتم یکم..

حفظ ظاهر گاهی وقتا موقتی می‌تونه یک سری از مشکلات رو حل کنه. لازم نیست توی یه مهمونی کوتاه نشون بدی ...

بخدا اونقدددد نشون نمیدم. چیزی بخوام بگم واجب باشه میگم بهش. ولی مامانم سوالاشو از بقیه میپرسه.مثلاوقتی با دختر عموم از حیاط میریم تو هال مثلا میگم. جایی که از من بپرسه از دختر عموم میپرسه کی در زد؟ و هزاران رفتار اینطوری.

حتی بچه ۵ ساله همسایه بهم گیر داده بود اون روز.. از بس مامانم فرستاده بودش به من اینو بگه اونو بگه.. فهمیده بود خودمون حرف نمی‌زنیم.. 

ولی حرف قشنگی زدین ممنون

اره اینم قبول دارم من منظورم ب دخالت خانوم همسایه بود....درهرصورت مردم حرفی براگفتن دارن دیگه...اگ د ...

آره مجردم.

ن که بخوام متاهل باشم ولی اگه متاهل بودم غمی نداشتم چون وقتی مهمون میومد پیش مامانم نبودم و با مامانم مجبور نبودم همه جا برم

سعی میکنم اما سخته..

ای خدا چرا مادرت اینجوریه، چرا روح و روان دخترشو اینجوری کرده... عزیزم اون زن همسایه رو ببخش، اون به عقل خودش خواسته ثواب کنه... مقصر اصلی مادرته که باعث شده همچین رابطه ای بین دخترمادر شکل بگیره... مادرت که فکر نکنم تغییر بکنه، ولی خودت بخاطر روح و روان خودت هم که شده باید تغییرکنی، پیش مشاور برو و یه راه حلی پیدا کن تا از این برزخ بیرون بیای... 

امروز مادر را به خاک سپردیم، حالا دیگر به طور کامل بی‌دفاع شده‌ام.هیچ‌کس مرا در دنیا چنان دوست نخواهد داشت. نمی‌دونستم قراره فردایی بیاد که پدرم رو هم به خاک بسپاریم، ولی اومد و الان نه تنها بی دفاع شدم که به سپری در برابر حملات تبدیل شده ام

آره مجردم.ن که بخوام متاهل باشم ولی اگه متاهل بودم غمی نداشتم چون وقتی مهمون میومد پیش مامانم نبودم ...

درسته کاملن حق داری....ببین من مامانم خوبه خب اما خیلی با خاله هام شیش هستن و معمولا ماکوچکترین قدم برداریم خاله هام خبر دارن و همیشه یسری توقعات داره ک ما درحق خاله ها دایی ها انجام بدیم من خودمم ازاین بابت خیلی اذیتم بخدا ...ولی بخاطر خوبیهاش مجبورم کناربیام

من همیشه توهرشرایط خداروشکر میکنم وهمیشه ازحسادت وحاشیه فراری هستم..خداروشکربابت هرچه داد وهرچه نداد که داده ها نعمت ونداد ها حکمت خداوندهستن

با اردنگی بندازش بیرون زنیکه فضول و بی شرف . بهش بگو تو کلاه خودت سفت بگیر باد نبردش . حالم از این ق ...

این کارو کنم مامانم بابام میشکنم که. این خانمه خیلیییییی به مامان بابام لطف داشته اینا ام همینطور خیلی باهم داد و گرفت دارن خلاصه. ولی خانم فضولیه مثلا دیشب انقد داشت جیغ میرد رو آبجی ۵ سالم که چرا داری دستتو میشوری تو این بی آبی. خشکم زد هیچی نگفتم.. 

حالا این مهم نیست اصلا. فامیلو چه کنم.. چجوری  جلوشون حفظ ظاهر کنم.. خیلی برام سخته..

ای خدا چرا مادرت اینجوریه، چرا روح و روان دخترشو اینجوری کرده... عزیزم اون زن همسایه رو ببخش، اون به ...

شرایط برام وحشتناک تر ازیناست و نه تنها از سمت مامان. در واقع مامان من با این رفتارش همچنان فرشته  نجات زندگی منه این فرشته که میگم منظورم از خوبی نبست‌ منظورم اینه انقد شرایط بدی دارم که کسی که کمترین ناراحتی رو از سمتش دارم تو خانواده مامانمه.

ممنونم بابت حرفای قشنگت خانم مهربون.. مشاور قطعا لازمه ولی فک کنم تنها کاری که الان از دستم بر میاد حفظ ظاهر جلو مردم و سیاست و پا گذاشتن رو احساساتمه.. امیدوارم بتونم..

درسته کاملن حق داری....ببین من مامانم خوبه خب اما خیلی با خاله هام شیش هستن و معمولا ماکوچکترین قدم ...

اره سعی کن بدی های کوچیک رو نادیده بگیری اگه تو دلت بمونه کم کم کینه فراموش نشدنی و بزرگی میشه..