2777
2789
عنوان

روی کدوم یکی از بازیگرا یا ادم های معروف کراش داشتین یا دارین؟ :-))

| مشاهده متن کامل بحث + 1071 بازدید | 42 پست

خیلی ترجمه تحت اللفظی کردی از کراش

چی میشه از فارسی خودمون بگی؟

خدایا میگفتن حالا حالاها باردار نمی شم. دومی رم به لطف خودت با همین نیمچه پیازی که آفریدی با اولین اقدام باردار شدم. شکرت(اینم تایپک اینکه چی شد باردار شدم) // ایچ آر مخفف اسم «هریسون» ــه. تو یه سریالی بود. این شخصیتو خیلی دوست داشتم.
عجیبه کس خاصی به ذهنم نمیرسه پ.ن: کاش این اصطلاحات وارداتی رو رواج ندیم فارسی به اندازه کافی با عرب ...

میدونم عزیزم از بس این دوستای غرب زدم گفتن افتاده رو زبونم  فارسی نمیدونم چه معادل مناسبی داره.عشق پنهانی مثلا شاید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هميشه هم فكر ميكردم شاهرخ خان و جاني دپ سر اينكه من رو بدست بيارن همش با هم دعوا دارن شبها قبل خواب ...

اخرش که منم با این لیست بالا بلندم یه مهران رجبی گیرم میاد  ولی خب دورانی بود

من تک پره احسان علیخانی ام😂😂😂انقدر دوسش دارم ک شوهرمو ازش متنفر کردم.

حالا همه ام بهم میگن شوهرت شبیه احسانه از بس دوسش داشتی ...

ولی خودم حس نمیکنم احسان خودمو عشقس

خداروشکر که دارمت❤❤💙
هميشه هم فكر ميكردم شاهرخ خان و جاني دپ سر اينكه من رو بدست بيارن همش با هم دعوا دارن شبها قبل خواب ...

خیلی خوب بود 🤣🤣🤣🤣🤣

کیا قبول دارن؟؟؟؟
.
.
.
در ملتی که مردمانش با عطسه ایی از هدفشان دست میکشند،
پیشرفت یک توهم است.

من عااااشق پوریاپورسرخ بودم قبلآ بعد ازدواج ب خاطراتم پیوست

ولی براش خیلی احترام قائلم

الان بیشتر تمرکزم رو شادمهره😁😁 حمید صفتم ک عشق منه 😢داداشم 💙💙💙

یکــے را میدهـے صـد گــونــہ نعمـت ... یکــے را نــان جــو آغشتــه در  خـــون...
من تک پره احسان علیخانی ام😂😂😂انقدر دوسش دارم ک شوهرمو ازش متنفر کردم. حالا همه ام بهم میگن شوهرت ...

بنده خدا شوهرتون  خوشبخت باشین عزیزم  بقیه میگن شبیهن دیگه قبول کنین  

قبل از قضایای زندانش نمیشناختمش.بنده خدا ازاد بشه کاش گناه داره

اره من میرم تو پیجش فقط گریه میکنم انشالله 🙏🙏🙏😭😭😭

یکــے را میدهـے صـد گــونــہ نعمـت ... یکــے را نــان جــو آغشتــه در  خـــون...