2777
2789

هیچ وقت بابام چیزو بهم اجبار نکرد ........خودم خواستم با حجاب باشم

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا با تیشرت بیرونم و موهام بازه کسی گیر نمیده اصلا کاری ندارم باهام اتفاقا بابام خیلی دوسم دارم هرجور باشم حتی اگه با حجاب هم باشم مشکلی نداره خوب هرکس یه جور راحته

‏هیچ علاقه‌ای به آدم خوب بودن ندارم ، ناراحتم کنی ناراحتت میکنم.                                                        «عضو رسمی بتمن های سایت»💖🎀               https://daigo.ir/secret/21646061130🦄                                🙃 لینک چت🙃

نه اصلا 

فقط گیر های ریزی شنیدم از داداشم که از ی گوشم در بود و اون یکی دروازه

تو اون کوه بلندی که سر تا پا غروره 🏔️                                           کشیده سر به خورشید غریب و بی عبوره❤️

داداش بزرگم عین سگ منو میزد ..خداروشکر ازدواج کردم دست از سرم برداشت 🤣😂😂😂شوهرمم سخت گیرع ولی خوب تحمل میکنه ...اما بابام 🙂🙂🙂🥰حس میکنم خدا از بهشت فرستاتش

کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲

سلام .پدرم تحصیل کرده خارج از ایران بودند سالهای خیلی قبل.قبل از انقلاب

براشون حجاب ارزش بود اما هیچوقت هیچ‌چیزی راجع بهش نمی‌گفتند و اجبار نداشتند.

خودم حجاب دارم.

نه بابام ونه برادرام ونه شوهرم هیچ کدوم تابه حال به حجاب و آرایشم کاری نداشتن تازه هرچی بیشتر به خودم میرسم بیشتر تعریف میکنن و خوششون میاد بابام و شوهرم همیشه میگن بهت افتخار میکنیم

خدایی بابام از گل نازک‌تر بهم نمی‌گه ی کوچولو  داداشم رو مخ بود که خدا رو شکر زنش منو گذاشت تو جیبش دیگه اصلا حرفی نمیزنه فقط مامانم یکم گیره اونم با هیچی کار نداره جز مو‌ اصلا اعتقادش اینه کوتاه بپوش باسن بیرون باشه دو کیلو ارایش کن ولی مو بیرون نباشه 🤣🤣همیشه دستش میندازم