2777
2789

سیسی ماها کاربران ساده ایم

توقعت خیلی داره بالا میره ازمون

چنل تلگرامم:                  https://t.me/happyordibehesht                               نقش من این نیست سنگر بگیرم ،،، فقط بگم نمیشه و تهشم بمیرم ،،،یه روزی دنیاست که میرقصه به ساز من،،، خودمو میشناسم عقب نمیرم،،،

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برو یکی برات ف ال بگیره🥲

اقایون خواهرنما نامحترم اقایون بی خوانواده درخواست ندین اینجا همه مثل خواهرومادرتون نیستن هیچ اقایی درخواست نده که اینجا چیزی جز فحش گیرتون نمیاد

چندبار گرفتم راست نبوده

خب بعضیا کلا چرت میگن برا من هرچی گفت همون شد مو به مو

اقایون خواهرنما نامحترم اقایون بی خوانواده درخواست ندین اینجا همه مثل خواهرومادرتون نیستن هیچ اقایی درخواست نده که اینجا چیزی جز فحش گیرتون نمیاد

شانس من هیچکی درست نگفت

🤣🤣بیشترشون چرت میگن اینی که من گرفتم فک کنم موکل داشت موبه مو هرچی گفت همون شد.راستی ف‌ک کنم تاپیک قبلیت دیشب فک کنم نظر دادم گفتم‌اینده رو ندونی بهتره درسته؟ یا اشتباه میکنم

نه من دیشب تاپیک نداشتم

چه جالب یکی عین همین تاپیکو زده بود