2777
2789
عنوان

دیشب نامزدم حسابی کتکم زد

| مشاهده متن کامل بحث + 1191 بازدید | 69 پست

اولا بریم ماه عسل بعد جدا شیم دیگه چه صیغه ایه!!!جدا میخوای بشی الان بشو اسمشم از شناسنامه‌ت پاک میکنن

دوما شما مادرش نیستی که اینجوری رفتار کردی حق نداشتی همچین کاری کنی

سوما رفتارش هیچ جوره قابل توجیه نیست و کنترل خشم نداره و احتمالا این مساله بازم تکرار میشه موقع عصبانیت...

به نظرم یه مشاوره برید باهم و تجدید نظر کن توی تصمیمت

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من هنوز هم دوسش دارم نمیتونم ولش کنم💔

پس وقتی با بچه برگشتی متوجه میشی

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

من باید چیکار میکردم

چرا فندکاشو پرت میکردی خب؟؟؟😐 منم شوهرم هر از گاهی می‌کشه سیگار تو ماشینش تازه واسه منم یکی روشن می‌کنه با هم میکشیم!😐😂 هیچوقت شوهرتو منع نکن از کاری چون مخفی کار و دروغگو میشه! 

باهاش پایه باش. اگه هم دوست نداری بکشه باید با ملاطفت و مهربونی بهش حالی کنی.

خود واقعی بودن از همه چیز قشنگ تره!🥲❤️
رسممونه

هر رسمی درست نیست و قرار نیست تا آخر ادامه پیدا کنه رسم اشتباه بجا باید قطع بشه نمیشه آدم چشم گوش بسته چشم روی منطق ببنده صرفا بخاطر چیزی به اسم رسم هست 

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️