2777
2789
وقتی توافقیه آره ، از طرف اون که نیست ، اما اگه بگی موافق نیستی ممکنه نامه نده ..بازم نمیدونمجلسات ا ...

اگر هردو طرف راضی باشن مشاور می‌تونه بگه نمیدم؟ و اینا مشکلی نیست که جدا بشین؟

از فکر کردن بهش دیوونه شدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر هردو طرف راضی باشن مشاور می‌تونه بگه نمیدم؟ و اینا مشکلی نیست که جدا بشین؟از فکر کردن بهش دیوونه ...

اگه هر دوطرف راضی باشن بله میده ، بعد از تموم شدن جلسات نامه رو میده ، کلا این مشاوره ها فرمالیته هستن ودرآخر نامه رو میدن

مشکلتون چیه ببخشید میپرسم اگه دوست داشتی بگو

به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کند ماهی زلال پرست
خدا کنهتوی تاپیکام نوشتم عزیزم، اگر حوصله داشتی بخون

چندساله ازدواج کردی

خوندم

کلا میخوای بگی تکیه گاه خوبی نیست ؟

بیخیال نیست ، با این اوصافی که گفتی بی مسئولیته واز اونجایی که گفتی سی سال رو رد مرده انتظار یه فرد کاملا پخته رو‌داری؟

وقتی اینارو بهش میگی چی‌میگه؟تلاشی برای تغییر داره؟

شما اول طلاق خواستی یا اون؟

نمیخوام‌ نا امیدت کنم اما ادم با همچین کسی پیر میشه

به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کند ماهی زلال پرست
چندساله ازدواج کردیخوندمکلا میخوای بگی تکیه گاه خوبی نیست ؟بیخیال نیست ، با این اوصافی که گفتی بی مس ...

شش ساله

آره اصلا نمیتونم روش حساب باز کنم

ببین من هرکاری بخوام انجام بدم نه نمیگه ها

حمایت می‌کنه

ولی خودش از خودش عرضه نداره

من از اول انتظار داشتم شوهرم منو جمع کنه نه که یه آدم ضعیف گیرم بیاد که من جمعش کنم

قبول می‌کنه اما تلاش نه. همین الان هرروزمون بحثه و اصلا منطقی بحث نمیکنه سریع داغ می‌کنه و چرت و پرت میگه دیگه حالمو بهم زده.

من طلاق خواستم اون که از نظرش زندگیمون گل و بلبله!

ناامید چیه عزیزم؟ من از خدامه هرچه سریعتر ازش جدا شم

الان نگران اینم که مشاور بگه نه این مشکلات در حدی نیست که بخواید طلاق بگیرید و نامه نده😭