2777
2789
عنوان

کسایی که چال لپ دارن زشتن

88 بازدید | 9 پست

من خودم دو تا چال لپ دارم عمیق موقع حرف زدن غذا خوردن و حتی به کوچولو لبم رو تکون میدم مشخص میشن خودم تاحالا حس نکردم به خاطر چال لپ هام خوشگلم یا خیلی خاصم ولی یه نفر اینجا تاپیک زده بود که آره کسایی که چال لپ دارن فکر میکنن خیلی خاص و خوشگلن در حالی که خدا برای اینکه زشتی شون معلوم نشه بهشون چال لپ داده چند نفر هم تایید کردن حتی یه نفر گفته بود آره معلول های بدبخت فکر کردن کی هستن 

واقعا چرا به نفر باید انقدر به خاطر یه چال کوچیک تا صورت همچین حرفی بزنه تو واقعیت تاحالا همچین چیزی ندیده بودم حتی بعضی ها بهم میگفتن خیلی چال هات بامزه ن حالا به نظر شما واقعا چال لپ زشته؟

تموم شد..💔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چال لپ خدادادی خبلی قشنگه اما اونایی ک باجراحی چال میزارن اصلا قشنگ نیست

گاهی بادویدن ب سمت کسی،نفسی برای ماندن در کنار اوباقی نمیماند...پس با کسی بمان ک نصف راه را ب سمت تو دویده باشد...

والا منم دارم هیچم احساس خاص بودن نمیکنم اونا شاید چال داشتنو چیز خاصی میدونن که همچین حرفی زدن

فقط 27 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

می گفت : همه چی رو نگو...هر چی بگی ،بیرون میاد میره تو هوا تا یه روزی یه جا سبز شه! چیزی که نمی دونی رو نگو چیزی که نمی خوای بشه رو نگو...چیزی که خوش نیست رو نگو...چیزی که می‌شه بدبختی کسی رو نگو... حرف های خوب بزن، بذار بیان یه جا بشینن سبز بشن💚

گربه دستش به گوش نمی رسه میگه بو میده

هر کی گفته از حرصش گفته 

خوب خوب ...بعد مدت ها برگشتم سایت...این بار با هدف متفاوت...یه زن نسبتا خسته  ولی شاکی از روزگار که چالش های زندگی کلی تغییرش داده و قوی ترش کرده...تصمیم گرفتم کنکور تجربی شرکت کنم و به ارزوم برسم...نه صرفا به خاطر مزیت های مالیش ...چون روح تشنه مو سیراب میکنه...این جا میخوام از روزمرگی هام بگم...درد دل کنم ...حرفای دلمو که هیچ جا نمیتونم بزنم بگم...برسه روزی که تاپیک موفقیت تو کنکورمو بزنم ...بگو انشالله

نظری درباره زیبایی و زشتیش ندارم ولی یه سری مثلا با یه شخصی که یه ویژگی تو چهرش داره مشکلاتی دارن اینطوری خودشونو آروم میکنن که اون ویژگی خیلی بده و زشته و...شما به خودت نگیر اهمیت نده

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

اینا یه مشت حسودن که حاضرن صدها میلیون خرج کنن که زیبادیده بشن وگرنه چال لپ یکی از زیبایی هایی هست که خدا به هرکس نمیده

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»