2777
2789
عنوان

گوشی گوشی لطفا بیایین📱📱

| مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 44 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خیلی پشیمونم البته فکر کنم تقصیر خونوادمم بود زود تسلیم میشدن قبول میکردن

الانم دیر نیست اون موقع تو اصرار میکردی خونوادم نمیخاستن ناراحت بشی ولی از این به بعد پس انداز کردن و یاد بگیر و انجام بده 

من ۹ساله گوشیم دستمه هنوزم سالمه ولی دلم میخاد ی گوشی جدید بگیرم ک پولشم ندارمو نخواهم داشت

خداجونم شکرت...ممنون بخاطر معجزه قشنگت بعد از ۵سال بهترین هدیتو تقدیمم کردی خدایا خودت نگهدارش باش(انشاالله قسمت همه منتظرا)
ببین من وضعم افتضاحه اصلا به عوض کردن گوشی معتادبودم تازه تعویض نمیکردم میخریدم مثلا قبلیم رو میدادم ...

اشتباه کردی دیگه. حداقل تعویض برا تنوع انجام میدادی. اشکال نداره دختر فدا سرت بشه عبرت برات ــ.  تنت سلامت 

عرب ملک غزه کجا من کجا! فلسطین کجا! عشق به میهن کجا .هزاران چو لبنان و آن و این .فدای یک خشت ایران زمین .اگر طرفدار حق نیستی .برای ناحق هم کف نزن .

خب این چه کاریه 

تا وقتی کار میکنه میشه ازش استفاده کرد

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

من ۹ساله گوشیم دستمه هنوزم سالمه ولی دلم میخاد ی گوشی جدید بگیرم ک پولشم ندارمو نخواهم داشت

ان شاالله بهترین گوشیو بخری عزیزم.مرسی که تاپیکم شرکت کردی شاید منم آدم شدم😅