2777
2789
عنوان

گوشی گوشی لطفا بیایین📱📱

| مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 44 پست
اشتباه کردی دیگه. حداقل تعویض برا تنوع انجام میدادی. اشکال نداره دختر فدا سرت بشه عبرت برات ــ. تنت ...

کاش درس عبرت بشه مثلا فکر کن دختر داییم میگفت گوشیت قشنگه میگفتم مال تو ۴تا گوشی دادم دخترداییام.بعد بمیدونی خونوادم خیلی زود راضی میشدن مخصوصا بابام من اصلا لوس نیستما بگم لوس بازی در می آوردم یا قهر میکردم اتفاقا خیلی رفتارام مثل پسرا بود ولی خونوادمم زود تسلیم میشدن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش درس عبرت بشه مثلا فکر کن دختر داییم میگفت گوشیت قشنگه میگفتم مال تو ۴تا گوشی دادم دخترداییام.بعد ...

اشکال نداره ولی دیگه از این کارا نکن. من خودمم اینجوری بودم ولی الان دیگه توبه کردم. خدا ب پدرتون برکت بده

عرب ملک غزه کجا من کجا! فلسطین کجا! عشق به میهن کجا .هزاران چو لبنان و آن و این .فدای یک خشت ایران زمین .اگر طرفدار حق نیستی .برای ناحق هم کف نزن .

اشکال نداره ولی دیگه از این کارا نکن. من خودمم اینجوری بودم ولی الان دیگه توبه کردم. خدا ب پدرتون بر ...

قربونت برم فعلا یک سالو نیمه عوض نکردم میخوام رو خودمو کم کنم ببینم چقدر میتونم

قربونت برم فعلا یک سالو نیمه عوض نکردم میخوام رو خودمو کم کنم ببینم چقدر میتونم

اره عزیزم. حدالقل اگر شد تعویضرسر ب سر انجام بده ک ضرر نکنی

عرب ملک غزه کجا من کجا! فلسطین کجا! عشق به میهن کجا .هزاران چو لبنان و آن و این .فدای یک خشت ایران زمین .اگر طرفدار حق نیستی .برای ناحق هم کف نزن .

تعویض اعتماد ندارم خیلی عکس خونوادگی داخلشونه با برنامه های پیشرفته راحت ریکاوری میکنن

پس پولاتو صرف خرید واجب کن که پولی نمونه برا تعویض گوشی ــ انشاءالله خداوند انقدر بهت بده ک هر چی دلت خواست بخری 

پس پولاتو صرف خرید واجب کن که پولی نمونه برا تعویض گوشی ــ انشاءالله خداوند انقدر بهت بده ک هر چی دل ...

قربونت برم عزیزم.مهربون دعا کن آرامش داشته باشم اگه اینجا تاپیک بزنم از مشکلاتم بگم کسی باورش نمیشه چیا کشیدم ولی ناشکری نمیکنم بازم شکر خدا

قربونت برم عزیزم.مهربون دعا کن آرامش داشته باشم اگه اینجا تاپیک بزنم از مشکلاتم بگم کسی باورش نمیشه ...

غم نخور گل من.. که تنها نیستی. برای زندگیت تلاش کن 

خدابه قلب مهربونت نگاه کنه وبه ارزوهات برسی مرسی که راهنماییم کردی خیرببینی

🙏🥰😘