2777
2789
عنوان

تو خواب حس میکردم ینفر رومه

99 بازدید | 13 پست

بعد ظهر خوابم گرفت یکم خوابیدم ‌یهو احساس کردم ینفر از روی پتو روی من خوابیده کاملا آدم بودنشو حس میکردم حتی گرمای بدنشو 😭 یکم دقت کردم دیدم صدای مامان و بابام از تو پذیرایی میاد  متوجه شدم خوابم هر کاری کردم نتونستم خودمو بیدار کنم فکر کنم حتی تونستم یکی دو کلمه حرف بزنم اما چشمام باز نمیشد سعی کردم با دستم پلکمو باز کنم ولی نشد و چشمم درد گرفت 😂😭 بعد جالبه هر حرکتی میکردم سرم و کل بدنم گزگز میکرد و سوت میکشید 

ولی حسش خیلی خیلی واقعی بود به حدی که اولش فکر کردم خواهرزادم اومده خونمون و داره اذیت می‌کنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بختک افتاده بوده احتمالا...

°•°•°لبخند و نفس عمیق یادت نره دوستم🌱✨️                                                                                            ●آسمان فرصت پرواز بلند است ولی                                                         قصه این است،چه اندازه کبوتر باشی🕊🫀                                                                               میشه برام دعا کنی عزیزدلم؟شدیدا نیاز دارم به دعات🫂🧡                                                                                  ایرانِ قشنگم❤️

برای از بین رفتن این حالت 

زیاد آیت الکرسی بخون

و زیاد بگو بسم الله الرحمن الرحیم لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 

🔮کپی و انتشار تمامی مطالب تاپیک هام آزاده🔮    🌺شما هم میتونید با کامنت گذاشتن و بروز شدن تاپیک در ثواب انتشار مطالب مفید شریک باشید🌺   🔮وظیفه مردم در زمان غیبت خودسازی و امر به معروف و دعوت به حق و آگاه سازی دیگران است🔮