سلام. کسی تهران کار سراغ داره؟ خسته شدم از بس نت رو شخم زدم
برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔 حال خوبت آرزومه پسر قشنگم قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿 به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!، چه لذتی داشت همین باهم؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی
آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید / 💙Sمادرم
اگر سابقه یا مدرک تحصیلی دارین سایت e estekhdamشرکت های خصوصی کار میزارن
با مدرکم سابقه کاری ندارم برا همین همشون رد میکنن
برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔 حال خوبت آرزومه پسر قشنگم قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿 به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!، چه لذتی داشت همین باهم؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اگر توان درس دادن دارین الان خیلی ها دنبال معلم خصوصی انفرادی یا گروهی میگردن با ساعت پرداخت خوب یا تو خونه یا تو موسسات
اگر هم نه الان معلم خرید خدمتی میگیرن
آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید / 💙Sمادرم
اگر توان درس دادن دارین الان خیلی ها دنبال معلم خصوصی انفرادی یا گروهی میگردن با ساعت پرداخت خوب یا ...
معلم خرید خدمتی چیه؟ازکجا پیگیرش بشم
یعنی همینجوری نیرو برمیدارن؟ میشه یکم توضیح بدین 🙏
اطلاعی ندارم فقط دوست دختر قبلیم رفت اینجوری معلم شد