2777
2789
عنوان

دوست دارم خیانت کنم

2003 بازدید | 130 پست

من واقعاً آدم اینجوری نیستم و تو کل فامیلمون هم یک زن به شوهرش خیانت نکرده . من حتی به مرد های فامیل نگاه هم نمیکنم چه برسه بحث و شوخی . فقط سلام و خداحافظ. اینقدر با اخم و بی محلی رفتار میکنم که زنهاشون بهم میفهمونن با شوهر ما در این حد رفتار نکن . همه اینا به کنار ولی من جدیدا از ته دل یک نفر میخام که رابطه عاطفی داشته باشم یک نفر که منو بفهمه یک نفر همسن خودم باشه . ۲۴ سالمه و شوهرم ۳۶ سالشه . 

شوهرم فقط ماهی یکبار برای رابطه باهام خوش اخلاق میشه ما جای خوابمون کلا جداعه با همه خوش رفتار و خوش خنده . داعم دنبال خانوادش. ولی من فقط نقش خدمتکار دارم . البته فقط اون مقصر نیست منم کم بد اخلاقی نکردم تا زندگیمون به اینجا رسید . ولی شرایط طلاقم صفر. و واقعا هم خیانت نمیکنم هیچوقت چون عواقب بدی داره . بچم ۴ سالشه . ولی شدیدا نیاز عاطفی دارم شدیدا دلم یکی میخاد با هم دیوونه بازی کنیم بزنیم جاده بریم سفر من اصلا آدم خرج کنی نیستم اینکه میگم بریم سفر یعنی فلاسک بردارم بریم طبیعت یه املت بخوریم برگردیم من توقعاتی نیستم . نمی‌دونم چیکار کنمممممممم

ایتا داری برات کانال بفرستم؟؟ کانال مشاوره و راهکار؟ 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همدردیم

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

درکت میکنم

ولی خیانت معمولا همه چیو خراب تر میکنه

تنها راه بازسازی رابطه خودت و همسرت هست

اگر روی صندلی قربانی نشستی بلند شو و روی صندلی مسئول بشین. وقتشه شجاعت خودت نشون بدی..یه خانوم باکلاس.. زندگی همینه میخوای بخای نمخای نخاه، آدم حسود دارع، آدم حرف بیار ببر دارع، آدم پرو طلبکار دارع، آدم ک خودش میگیره داره، آدم خیانت کار داره، آدم عقده ای دارع، آدم آسیب زننده داره، آدم لجباز داره، آدم دو رو داره،مردهای هول داره، آدم بدذات دارع، این تو هستی ک باید اون قدر محکم باشی ک هیچکدوم نتونه تو رو بشکنه🍁🍂🌧

اینحا اینجور درد و دلهارو نمیشه کرد جوش سنگینه

بسیار حق

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

یادم می‌ره برم داخل کانال. ممنون

خو برای اینکه زندگیت همون شکلی که دلت مبخواد باشه باید تلاش کنی 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

کاملاااااا درکت میکنم ریپ نزنید

من چون بات موافقم میریپم😂

خیانت باعث  اضطرابت میشه مدام باید خواست جمع کنی لو نری

تازه همسرت بفهمه کلا رابطتون خراب میشه 

گناهش به کنار

اسیب میزنی به بچه.. 

اگر روی صندلی قربانی نشستی بلند شو و روی صندلی مسئول بشین. وقتشه شجاعت خودت نشون بدی..یه خانوم باکلاس.. زندگی همینه میخوای بخای نمخای نخاه، آدم حسود دارع، آدم حرف بیار ببر دارع، آدم پرو طلبکار دارع، آدم ک خودش میگیره داره، آدم خیانت کار داره، آدم عقده ای دارع، آدم آسیب زننده داره، آدم لجباز داره، آدم دو رو داره،مردهای هول داره، آدم بدذات دارع، این تو هستی ک باید اون قدر محکم باشی ک هیچکدوم نتونه تو رو بشکنه🍁🍂🌧