2777
2789

بچه ها من بامشاوره صحبت کردم گفت امکان قبولی تو دانشگاه فردوسی مشهد برات هست ولی رشته های چرتش مثل ریاضی و کاربرد ها 

ولی میتونی تو یه شهرستان نسبتا کوچک مهندسی کامپیوتر بخونی به نظرتون دانشگاه مهمتره یا رشته

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مهندسی کامپیوتر علاقه داری ؟

ببین بحث واقعا بحث علاقه نیست 

حداقل تو رشته ریاضی نیست چون اصولا بچه های ریاضی یا مهاجرت میکنن یا رشته های تاپ مثل مهندسی کامپیوتر میرن تا به پول برسن معمولا کسایی ک مهندسی صنایع و شیمی اینا میرن بیکارن تهش حتی اگه شاگرد اول دانشکده باشن 

ببین بحث واقعا بحث علاقه نیست حداقل تو رشته ریاضی نیست چون اصولا بچه های ریاضی یا مهاجرت میکنن یا رش ...

نه اشتباه نکن..علاقه مهمه خیلی هم مهمه..علاقه داری ؟ اگر داری برو..

رشته کامپیوتر و درآمد فقط به لیسانس و دانشگاه نیست.‌تو دانشگاه مهارت یاد نمی‌دن باید کلاس بیرون برید و بعدش هم درس خون باشید. به روز رسانی دانش ، یادگیری مداوم و یادگیری مباحث جدید