2777
2789

با داشتن فاکتور برید اتحادیه

اگر درست باشه عین بید میلرزه

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه فاکتور ها رو‌گرفت

پس مستقیم برید طلا فروشی

بهش زنگ میزنن برای توضیحات بیاد اتحادیه

قبلش ازش عکس نگرفتین از فاکتور ؟

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید .

اخه فاکتور ها رو‌گرفت

یعنی چی فاکتورها رو گرفت

طلا خریدی فاکتور باید میگرفتی

چرا درست حرف نمیزنید و کامل تعریف نمیکنید فقط میخوایید اعصاب بقیه رو خورد کنید

شما که نمیدونی چطور طلا میخرن نباید بری خرید

دیدم نوشتی طلا فروختی طلا رو قیمت خام برمیدارن در صمن ممکنه طلای خودت عیارش پایینتر از ۱۸ بوده باشه باید درست میپرسیدی چندجا نشون میدادی  

طلایی که میفروشن رو با اجرت و سود میگیرن 

باید ببینی گرمی چند باهات حساب کرده مثلا اگر هشت تا هشت و نیم تومن گرمی حساب کرده درسته  باز بستگی به کار. اره کار داریم سودش سه درصده کار داریم سودش بیست و سه درصده

فاکتورم که نداری اصلا معلوم نیست جاییکه رفتی عضو اتحادیه باشه یا نباشه ولی اگر باشه میتونی بری اتحادیه راهنمایی بگیری

نی نی سایت نمیتونه پولتو برات زنده کنه