2777
2789
عنوان

بنده خدا استارتر اون تاپیک

397 بازدید | 57 پست

به ما میگفت ۴۰ کیلویی :)

فک کنم اگه بفهمه من با ۵۰ کیلو وزن ، دور کمرم ۶۵ عه منو میکشت :)

جدی چرا این دوستانی که اضافه وزن دارن انقد از ما لاغرا متنفرن؟

یه بنده خدایی سر همین قضیه دهن منو سرویس کرد ، تحقیر و تمسخر و ... ، وقتی از سر اجبار و به عنوان آخرین راه ، مقابله به مثل کردم تا تمومش کنه اومد اینجا تاپیک زد مظلوم نمایی کرد و منم با یکی از تاپیکاش شناسایی کردمش :)

چقدرم دروغ گفته بود دهن سرویس :)

اینو تو یه تاپیک جدا واستون تعریف میکنم :)

منم بودم اون تاپیک

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود، حتی شما دوست عزیز😐تویی که سسشعر میگی بعد تاپیکتو قفل میکنی ، چیزی بهت نمیگم خودت ازم ناراحت شو .حق با شایع بود گاهی وقتا تبدیل به نفرت میشه بهترین حس‌ :): 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر کسی از موقعیت خودش راضی باشه، امکان نداره به بقیه لحظه ای فکر کنه..

اگر کسی داره سر اندام و موقعیت و ...با بقیه کل کل میکنه، از درون با خودش در صلح نیست و نگرانه 

این کاربری غیرفعال شده است

من یه مدت که دارو میخوردم وزن گرفته بودم فقط ۶ ۷ کیلوهااا..بخدا حالم داشت از چاقی بهم می‌خورد هر کی ام میدید منو خیلی ناراحت میشد که اندامم عوض شده الان خداروشکر برگشتم به ورژن و رو فرم شدم و لاغر

همه عمر بر ندارم سر خود ز آستانش، که فقط سپرده ام دل به علی و خاندانش...✨️

لاغری خیلی خوبه کاش منم مثل زمان دانشجویی بودم ۵۵بودم الان ۷۳ اراده هم ندارم رژیم بگیرم و ورزش کنم

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدِِ وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم وَ اَهلِک عَدُوَّهُم وَ العَن اَعدائَهُم مِنَ الجِنِّ وَ الاِنسِ مِنَ الاَوَّلینَ وَ الاخِرین 

لاغری چاقی و.. همه ژنتیکیه

بعضی اضافه وزن ها هم بخاطر بیماری های عصبی و.... 

نه دعوا داره نه افتخار 

هیچکدام 

سر این مسائل که قابل حل شدن هستن بحث کردن و تفاخر بی دلیله

به بارون نم نم 🌧🌧به دریا🌊 به کوه🏔 به این آفرینش🌎 به کشتی نوح ⛵ به ماه🌙🌕 و ستاره⭐💫 به هفت آسمون✨ به عشقم❤ به عشقی تا مرز جنون❤ به لحظه دیدار قسم میخورم❤ دوباره با تکرار قسم میخورم💕 به عهدی که بستیم قسم میخورم 💕به هستم به هستیم قسم میخورم💖 تا روزی که قلبم هنوز میزنه 💖تا وقتی که جونی توی این تنه 💖تو روزای خوب تو روزای بد همیشه باهاتم قسم میخورم❤ همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم قسم میخورم❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

درکل بعضی ها خیلی مسخره هستن مثلا لاغرن و چاق ها رو مسخره میکنن و بالعکس این نشون دهنده ی ذهن مریضه

شاید به نظر برسه پادشاه،پادشاهی کند ،اما دراصل این ملکه است که هیئت مدیره رو اداره میکنه 😎          من میتوانم غرش سکوت یک زن را بشنوم (توماس سانکارا )      فمینسم مربوط به قوی تر کردن زنان نمیباشد زنان از قبل قدرتمند بوده اند این درباره تغییر برداشت جهانی درباره قدرت میباشد
هر کسی از موقعیت خودش راضی باشه، امکان نداره به بقیه لحظه ای فکر کنه..اگر کسی داره سر اندام و موقعیت ...

با یه تنفری از اندام اون دخترخاله‌ش حرف میزد که جیگرم واسه کل فامیل و خاندانش کباب شد :))))))