2777
2789
عنوان

چطور اخلاق های بد شوهرتون میپذیرید

130 بازدید | 19 پست

چطور میتونید کنار بیاین؟

چطور میتونید قبول کنید و بپذیرید که شوهرتون همینه و دیگه عوض نمیشه؟

سخته کنار بیام.

همش میخوام بپذیرمش همونطوری که هست. بگم اشکال نداره. خودتو اذیت نکن . اما به محض اینکه میگم اره شوهرت همینه و قبول میکنم. دیگه نمیتونم با شوهرم اوکی بشم. سرم میره توی لاک خودم. دلم خوش میکنم به کارای خودم. سعی میکنم دور بشم ازش.

کسی تجربه داره بگه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله کنار میام 

چون هیچ انسانی کامل نیست

چون منم اخلاقای بدی دارم و اون کنار اومده

چون ازدواج همینه باید با ی سری خوب و بد هاش کنار بیای و خودتو وفق بدی

البته اخلاق خوب و بد رو همه دارن

اگه اخلاقای بد همسر شما خدایی نکرده مثل خیانت و کتک زدن شما و... باشه موضوع فرق میکنه

من خودمو بگم هیچوقت نمیتونم عوض بشم ۲۲ سالمه شخصیتک تا الان ب همین روند شکل گرفته    حالا شوهرم که ۲۹ سالشه رو چطوری عوض کنم اصلا مگه دکور خونه اس بشه عوضش کرد شخصیتش اونجوری شکل گرفته کاریم از دستم بر نمیاد جز سازگاری و مکمل هم بودن

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
بله کنار میام چون هیچ انسانی کامل نیستچون منم اخلاقای بدی دارم و اون کنار اومدهچون ازدواج همینه باید ...

نه اینطوری نیست. اما دیگه حوصله ام نمیکشه که بخوام برم مشاور. اره منم اخلاق های بدی دارم اما سعی میکنم درستش کنم. هرچند از دستم در میره. ولی قبول دارم و اشتباهاتم رو میپذیرم.اما کسی که قبول نداره کار سختیه که بتونه تغییر کنه

نه اینطوری نیست. اما دیگه حوصله ام نمیکشه که بخوام برم مشاور. اره منم اخلاق های بدی دارم اما سعی میک ...

خب اگه اینطوری نیست زیاد حساسیت نشون نده

به اخلاقای خوبش فکر کن

به کارایی که برات میکنه

فقط به اخلاقای منفیش فکر‌نکن چون سرد میشی

هروقت این فکرا اومد سراغت به اخلاقای خوبش و کارایی ک برات کرده فکر کن

من خودمو بگم هیچوقت نمیتونم عوض بشم ۲۲ سالمه شخصیتک تا الان ب همین روند شکل گرفته حالا شوهرم که ۲ ...

درسته اما وقتی زندگی مشترک هست و من میدونم که اون بدش میاد سعی میکنم خودمو درست کنم . حداقل سعی ام رو میکنم.چون زندگی دو نفره هست. 

بله کنار میام چون هیچ انسانی کامل نیستچون منم اخلاقای بدی دارم و اون کنار اومدهچون ازدواج همینه باید ...

مبدونی من الان مشکلم اینه که سعی میکنم کنار بیام اما در عوض تمام تلاشم رو میکنم که زندگی رو برگردونم به روال سابق. اما میبینم نمیتونم مثل قبلا بشم. میبینم یکسری کمبودها حس میکنم که از طرف شوهرم برآورده نمیشه منم کم کم یکسری احساس هام از دست میدم 

مبدونی من الان مشکلم اینه که سعی میکنم کنار بیام اما در عوض تمام تلاشم رو میکنم که زندگی رو برگردونم ...

بله متوجه ام

اینو باید با خودش درمیون بزاری

اخه تلاش یک طرفه فایده ای نداره

جفت تون باید برای بهتر شدن رابطه تون تلاش کنید

بشین باهاش خیلی جدی حرف بزن و بگو از کدوم کاراش یا حرفاش اذیت میشی یا ...