2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجوری نمیشه زندگی کرد

اخه ایشون تحصیلاتش فعلا از منم بیشتره و کلا همکاراشون اصلا گاردای این شکلی ندارن  من برام عجیبه که همچین ادمی اصلا چرا اعتقادات این شکلی داره😐

مذهبی تو عقیده اختلافی نداریم تو اجرا اینجوری من نماز روزه اینا رو حساسم سعی کردم به جا بیارم ولی اون اینا رو انجام نمیده بجاش مثلا میگه اهداف کلی دین مثلا دروغ نگفتن غیبت نکردن کمک به همنوع اسراف نکردن میگه من اینا رو رعایت میکنم حالا من سر این باهاش هم نظر نیستم یعنی اینا رو مقابل هم نمیدونم مکمل هم میدونم  

مذهبی تو عقیده اختلافی نداریم تو اجرا اینجوری من نماز روزه اینا رو حساسم سعی کردم به جا بیارم ولی او ...

خوب اصولا وقتی خانم مذهبی تر باشه مشکلی پیش نمیاد ولی آقایون خیلی نظرشون تحمیل میکنن 

ادم با همکار هاش ک قرار نیست هم نظر باشه از نظر فرهنگی

خوب تحصیلات و تجربه زیسته رو عقاید ادم تاثیر میزاره من احساس میکنم به خاطر خانوادش نمیتونه گاردش باز کنه مثلا من یه کتاب بهش معرفی کردم میگه وای نه نخون اینو ممکنه جوری نوشته شده باشه که نظرت تغییر بده 😐 بعد میگم مگه ادم عقل نداره کلا باید سانسورچی صدا سیما میشد به جای پزشک😂😂