2777
2789
عنوان

خانوم های باردار لطفا بیایید

134 بازدید | 16 پست

سلام. من تو هفته ۱۸ هستم. از اول بارداری  گهگاهی لکه بینی و ترشحات خونی دارم (مثلا اول هر هفته یکبار) و از همون هفته ۷ تا الان دارم شیاف مصرف میکنم . امروز دکتر گفت ک باید طول سرویکس اندازه گیری بشه با سونوی واژینال که اگر لازم شد سرکلاژ بشی. من خیلی از سونوی واژینال وحشت دارم. سونوی شکمی بدم عدد مگه کمتر از سونوی واژینال نمیشه؟ از بس وحشت دارم از سونوی واژینال با خودم میگم اول شکمی بدم اگر کم بود دیگه چکنم ناچارم واژینال بدم ولی از ترس نمیدونم چه اتفاقی برام بیفته و از سر کلاژ هم میترسم. کسی میتونه راهنماییم کنه؟ 

در ضمن ببخشید ترشح زرد  هم دارم گهگاهی ک باز بخاطر ترسم نتونستم پماد را درست مصرف کنم.

سونوی واژینال اصلا اونطوری که فکر میکنی نیست حتی زیاد حسش هم نمیکنی ولی تو بارداری و اونم هفته ۱۸ مگه انجام میدن؟ طول سرویکس هم تو سونوی عادی مشخصه به نظر من پیش یه متخصص دیگه هم برو. انشالله مشکلی نباشه

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما چطوری باردار شدی یا چطوری میخوای زایمان کنی  با این همه ترست😐

عفونتت خوب نشه و طول سرویکس کم باش باعث سقط و زایمان زودرس میشه ببین ترست مهم تره یا بچه 

تو بارداریم چهار یا پنج بار سونو واژینال دادم نه ترس داره نه خطر

سونوی واژینال اصلا اونطوری که فکر میکنی نیست حتی زیاد حسش هم نمیکنی ولی تو بارداری و اونم هفته ۱۸ مگ ...

خیلی میترسم خیلی. نمیدونم امروز رفتم پیشش اینطوری گفت الان ۱۷ هفته و ۲ روز هستم. تو این شهر و شهرهای اطراف این مثلا دکتر خوبه هست. گفتم بهش خیلی میترسم ولی اعتنایی نکرد و گفت اگه لازم باشی سر کلاژ بشی

سونو واژینال اصلا درد نداره قلقلک هم میده😆 نترس یه مامان شجاع وقوی باش💪برا منم دعا کن خیلی وقته تو ...

میترسم دست خودم نیست همیشه وحشت داشتم.

ان شاالله عزیزم بزودی مامان بشی

شما چطوری باردار شدی یا چطوری میخوای زایمان کنی با این همه ترست😐عفونتت خوب نشه و طول سرویکس کم باش ...

زایمان ک سزارین 

یعنی سونوی شکمی ندم اول بعد اگه کم بود واژینال بدم

خیلی میترسم خیلی. نمیدونم امروز رفتم پیشش اینطوری گفت الان ۱۷ هفته و ۲ روز هستم. تو این شهر و شهرهای ...

انشالله که سرکلاژ لازم نیست سونو رو هم خیلی از دکترا خودشون دارن و حین معاینه کلی تو مطب انجام میدن چیز خاصی نیست

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
الکی وقت تلف نکن سونو واژینال دقیقه، برو خیال خودتو راحت کن

ان شاالله  بتونم . تا کی وقت برای سرکلاژ هست؟ تو ۱۸ هفته دیر نیست؟ سونو انومالی و واژینال را برام تو یه روز زده. 

سلام عزیزم نرفتی سونو؟؟؟ برا عفونت مگ قرص نداده بهت؟ بنظرم اول شکمی برو اگ کم بود بعد برو واژینال .. ...

سلام ناصری ک اصلا وقت نداشت گفت حالا حالا ها نداریم وقت، علی آبادی هم بزور واسه آخر هفته دیگه وقت داد، دکتر خودم ویزیت تلفنی کردم گفت اصلا واسه سرکلاژ دیر شده و خطرناک ، واسه عفونت هم شیاف کلوتریمازول  داد ک دیشب مصرف کردم و بعدش و الان سوزش دارم، سونو هم نمیدونم نظر خودمم همینه

سلام ناصری ک اصلا وقت نداشت گفت حالا حالا ها نداریم وقت، علی آبادی هم بزور واسه آخر هفته دیگه وقت دا ...

علی ابادی هم خوبه کارش ....اره فک کنم برا سرکلاژ زودتر باید بری ...شیاف واژینال؟؟ قرص

سفکسیم نداد؟