2777
2789

منم اصلا اهل فیلم و پاچه خواری نیستم

البته با احترام برخورد میکنم و سعی میکنم خوب باشم اما رفت و امد و خودشیرینی زیاد اصلا نمیتونم گوشتم میریزه وقتی ینجوری میگن

شما نظرتون چیه؟

مودبانه مخالفتتو اعلام کن جنگ نداریم اختلاف نظر داریم فقط‌.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مردشور همچین سیاستی رو ببرن که  باعث ذلیل شدن ادم میشت 

اتفاقا سیاست یعنی ارزش و احترتم خودتو حفظ کنی نه اینکه بشی فرش زیر پای بقیه

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

بعنوان ی مرد هیچی بهتر از صداقت رفتار و گفتار بم‌نمیچسبه

ی دختری بود تو کلاس هی میومد با ناز میگفت اقای ... میشهههه جججزززوووههههه استاد فلانیوووووو بم بدییییییی

بعد هربار اینطور بودم که عیو 

یبار توپیدم بش گفتم حرفاتو نکش جمع و جور حرف بزن بفهمم چی میگی

یهو لری و خشن سوالشو پرسید😑

کاربر مرد ... کاربری خواهرم ، موقت دست من

الان با خواهرم بحث اینو داشتیم اون با خانواده شوهرش زندگی میکنه میگفت همه خوبمو میگن و تعریفمو میکنن گفتم من حاظرم فوشم بدن و بدمو بگم ولی اصلا باهاشون زیر ی سقف نباشم

با احترام رفت و آمد کنی خود‌به‌خود شیرین میشی سیاستم لازم نیست

نه بابا خودبخود با رفت و امد معمولی شیرینی نمیشم

چون عروسای دور من خیلی خیلی اهل پاچه خواری خدمت و اینان سخته رقابت باهاشون

الان با خواهرم بحث اینو داشتیم اون با خانواده شوهرش زندگی میکنه میگفت همه خوبمو میگن و تعریفمو میکنن ...

بعضیا حاضرن اون عزیز بودن و تعیرفه رو به هر قیمت و سختی به دست بیارن چون طاقت ترد شدن و مطرح نبودن رو ندارن دوس دارن تو رقابت با بقیه عروسا برنده باشن

ولی من اصلا برام مهم نیس رقابت کنم یا خودشیرینی خود واقعیمم

چرا شما باید خودتو شیرین کنی؟چرا اونا نباید خودشونو واسه شما شیرین کنن؟خودت باش فاصله رو رعایت کن و ...

والا.تو ماها اخه هنوز دوران عروس برده داریه

هر عروسی بیشتر در خدمت و مطیع باشه شیرین میشه نه بقیه