2777
2789
عنوان

بهم میگن خودتو برا فامیل شوهر شیرین کن با سیاست

| مشاهده متن کامل بحث + 185 بازدید | 23 پست
خودشیرینی کردن تهش سواری دادنه

در واقع خودشیرینی به معنای سواری دادنه برای راضی کردن دیگران که تهش لطف کنن ازموم تعریف کنن ک نمیکنن

مودبانه مخالفتتو اعلام کن جنگ نداریم اختلاف نظر داریم فقط‌.
ب قول معروف ترجیح میدم تلخ هیچ کس پسندباشم تا شیرین مگس پسند🤣🤧

آره دقیقاااااا نه تنها به دردم نمیخوره که یه عده ادم سمی تاییدم کنن بلکه واسم باعث افته😂😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شیرینی تو ذات آدمه با تظاهر نمیشه. آدمای مثبت اندیش شیرینن

نبابا خیلیا تو ذاتشون نیس رفتاراشون از روی سیاسته و برای جلب رضایت و تعریفه،

آره دقیقاااااا نه تنها به دردم نمیخوره که یه عده ادم سمی تاییدم کنن بلکه واسم باعث افته😂😂

همین

یهو چش وا کردیم دیدیم دلمون واسش ریخت،مث برگای پاییز🍂🍂🍂                                            

احترام نگه دار .اصلا خودشیرینی جواب نمیده تازه محبت زیادی هم باعث میشه سواستفاده میشه .تو فقط احترام ...

دقیقا اعتقاد منم همینه ولی دورم پر عروسای با سیاست موذی که هر خودشیرینی میکنن من خیلی متفاوت و سرد به نظر میرسم پیشون

نه بابا خودبخود با رفت و امد معمولی شیرینی نمیشمچون عروسای دور من خیلی خیلی اهل پاچه خواری خدمت و ای ...

به این فکر کن بین همین پاچه خواری سوتی میدن اونموقع بد میشن تو احترامتو بزار دنبال پاچه خواری و صمیمی شدن با خانواده شوهر نباش

به این فکر کن بین همین پاچه خواری سوتی میدن اونموقع بد میشن تو احترامتو بزار دنبال پاچه خواری و صمیم ...

اره همینجورم اصلا فیلم بازی نمیکنم برا خودشیرینی