2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا نگران نباش عزیزم، من تجربه عمل هم دارم. اولاً که دکتر‌ها پاس کاری و پول در آوردن از مریض رو خیلی دوست دارن خب تجارتشونه. من بعد عملم، هرسال سونو برای چک میرم و توی این مدت هیچ مشکلی نداشتم تا اینکه ۲ سال پیش که رفتم بودم سونو، دکتر سونو بهم گفت واااای باید هرچه زودتر عمل بشی و یکی از توده‌هات خیلی بزرگ شده، گفتم باشه وای اجازه بده اول برم پیش متخصصم، رفتم پیش دکترم گفت هیچ موردی نداری و احتیاجی به عمل نیس ولی برای اینکه نگران نباشی برات نسخه مینویسم که بری پیش دکتر سونوگرافیت تا ازت نمونه برداری کنه تا خیالت راحت باشه!! من اومدم و اصلا برای نمونه برداری هم نرفتم. گذشت، شد سالِ گذشته، رفتم سونوگرافی و از اونجایی که دکتر سونو اصلا یادش نبود که سال پیش چی گفته، گفت یکی از توده هات کمی بزرگ شده برو رژیمی که بهت میدم رو رعایت کن و بعد ۲ ماه دوباره بیا سونو، اگر بزرگ شده باشه، باید نمونه برداری کنیم، اگر موردی نداشته باشه احتیاجی به عمل نیست!! که باز من نرفتم.. چون دیگه عادت کردم به دروغا و پاس کاریاشون به این که اصلا حرفاشون هم یکی نیست، اینکه دغدشون نگرانی بیمار نیست فقط میخوان پول درآرن. توی این مدت نه دردی داشتم نه هیچی. 

چطور دلت طاقت آورد که نری بیوپسی ؟

عزیزم خدا بهمون عقل داده، چون دکتره و منبع درآمدشه که نباید هر حرفی گفت باور کنم!! این مشکلی که ما داریم و اکثر بانوان دارن جای هیچ نگرانی نداره.

به همین راحتی ؟ آخه مگه میشه ؟ من خیلی نگرانم

حتماً که پیش متخصص خبره برو و هرچی گفت رو انجام بده تا خیالت راحت باشه. استرس و اضطرابی که شما داری عامل اصلی هر بیماریه.

حتماً که پیش متخصص خبره برو و هرچی گفت رو انجام بده تا خیالت راحت باشه. استرس و اضطرابی که شما داری ...

یک دکتری رو تو کرج دیدم 

برای چهارشنبه وقت گرفتم 

تا چهارشنبه خیلی مونده