اصلا نگران نباش عزیزم، من تجربه عمل هم دارم. اولاً که دکترها پاس کاری و پول در آوردن از مریض رو خیلی دوست دارن خب تجارتشونه. من بعد عملم، هرسال سونو برای چک میرم و توی این مدت هیچ مشکلی نداشتم تا اینکه ۲ سال پیش که رفتم بودم سونو، دکتر سونو بهم گفت واااای باید هرچه زودتر عمل بشی و یکی از تودههات خیلی بزرگ شده، گفتم باشه وای اجازه بده اول برم پیش متخصصم، رفتم پیش دکترم گفت هیچ موردی نداری و احتیاجی به عمل نیس ولی برای اینکه نگران نباشی برات نسخه مینویسم که بری پیش دکتر سونوگرافیت تا ازت نمونه برداری کنه تا خیالت راحت باشه!! من اومدم و اصلا برای نمونه برداری هم نرفتم. گذشت، شد سالِ گذشته، رفتم سونوگرافی و از اونجایی که دکتر سونو اصلا یادش نبود که سال پیش چی گفته، گفت یکی از توده هات کمی بزرگ شده برو رژیمی که بهت میدم رو رعایت کن و بعد ۲ ماه دوباره بیا سونو، اگر بزرگ شده باشه، باید نمونه برداری کنیم، اگر موردی نداشته باشه احتیاجی به عمل نیست!! که باز من نرفتم.. چون دیگه عادت کردم به دروغا و پاس کاریاشون به این که اصلا حرفاشون هم یکی نیست، اینکه دغدشون نگرانی بیمار نیست فقط میخوان پول درآرن. توی این مدت نه دردی داشتم نه هیچی.