2777
2789
عنوان

چطوری شک مردا رو از بین ببریم؟

586 بازدید | 96 پست

سلام 

بچه ها لطفا کمک کنید بگید چطور میشه اعتماد پسرا و مردا رو ب دست اورد؟

من طرفم خیلی بهم بی اعتماده حتی میگه بیرونم نرو

:(

زندگی حال قشنگیست که عاشق نشوی                               ندهی دل به کسی مست شقایق نشوی                             مست خود باشی و یک عمر به دنبال خود                        که خودت خوب توانی بکنی حال خودت 
همش اعتمادنیس بعضی جاها غیرتم هس

اخه از غیرت رد کرده :( خب منم تو خونه حوصلم سر میرهه

زندگی حال قشنگیست که عاشق نشوی                               ندهی دل به کسی مست شقایق نشوی                             مست خود باشی و یک عمر به دنبال خود                        که خودت خوب توانی بکنی حال خودت 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خواهشن چشماتو باز کن...بعضی وقتا از بی اعتمادی نیست از بد بینیه...

خب من چکار کنم که درست شه

هیچی عزیزم؛ باید واستی بگی تو حق نداری به من بگی چیکار کنم چیکار نکنم 😒😒😒😒 خودش مجبوره با این مسئله کنار بیاد!!! فک نکن الان گوش بدی به حرفش میگه ااا پس کاری نمیکنه پس بهش اعتماد کنم بره بیرون 😒 بد تر میشه فقط چون فک میکنه صاحابته!!!!

آن کس که نداند و نخواهد که بداند                      حیف است چنین کره خری زنده بماند 😒

اگه خودش بیرون نره اوکی

ولی پسری نیس ک نتونه بره بیرون منم متعاقبا جلوشو میگیرم و از حقم دفاع میکنم

همیشه قبول کردن حرف مقابل خوب نی

جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫
خب با خودش برو بیرون بگرد تنهایی که خوش نمیگذره 

فقط یه وقتایی پیش همیم بیشتر وقتا از هم دوریم

شما نباید کاری کنی

ظاهرا ایشون باید خودشون رو اصلاح کنن

یعنی چی که شک داره 

بفرستش مشاوره 

شمایی که داری امضای منو میخونی  بله با شمام   امیدوارم به تمام آرزوهای خوبت برسی 😇😚

فکرکن ببین چه کارهایی کردی که روت حساس شده مثلا آرایش زیاد و نحوه پوشش اینا شاید رو این موارد حساسه 

وقتی پدری از دنیامیرود تکه ای از روح فرزندش را باخودش به زیرخاک میبرد .خیلی دلتنگتم پدر😢