2777
2789
عنوان

این بچه سالای بی ادبو از نی نی سایت بیرون کنید (عکس)

| مشاهده متن کامل بحث + 380 بازدید | 46 پست
حالم به هم خورد از بی ادبیش

منم 🤢

شک ندارم خیلی سنش کمه

جوگیرم هست ، چی بگم دیگه 😑

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️‍🔥

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بین تاپیکا دیدم میخواستم رد شم ولی خیلی بی ادب بود اصلا مشخصه از ادمای لوسهحرصم گرفت 😁😂

انقدر اسکوله از یه سلبریتی اینجوری دفاع میکنه ولش کن😂

گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤               خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من                                غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀
تربیت ندارن متاسفانه

کاش یکم خانواذشون روی تربیتشون وقت میکذاشتن

باورش سخته که نیستی رفتی از پیشم .                               عزیزای دلم ؛ رفتنتونو باور ندارم. ای کاش بودین.. آروم بخوابید..                                                      

منم 🤢شک ندارم خیلی سنش کمهجوگیرم هست ، چی بگم دیگه 😑

آره مشخص بود از حرفاش 

جو گیری می‌بارید

فقط 3 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هعی خدا                             

یکیشون تاپیک زد رلم زشته میخوام بهش خیانت کنم هدایتم کنید

منم گفتم همیشه که نباید یه هادی کنارت باشه برای هدایت خودت با وجدانت عمل کن

چنان حرفهای رکیک زیر شلواری بهم نثار کرد که موندم 

البته من تو شانم نبود جوابش بدم چون دقیقا شبیه زنهای هرزه فحش میداد شرم اور بود

فقط جالب عملکرد نی نی یارها هست که کور و کرن

اما کافیه بزنی افغانی سریع ریموو میشی!

انقدر اسکوله از یه سلبریتی اینجوری دفاع میکنه ولش کن😂

😂😂😂 دقیقا

بخاطر همین مطمئنم سنش خیلی کمه

از اون بچه های لوس بیادب

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️‍🔥

😂😂😂 دقیقابخاطر همین مطمئنم سنش خیلی کمهاز اون بچه های لوس بیادب

پس هنوز فنای بی تی اسو ندیدی🗿🤣

گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤               خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من                                غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀
یکیشون تاپیک زد رلم زشته میخوام بهش خیانت کنم هدایتم کنیدمنم گفتم همیشه که نباید یه هادی کنارت باشه ...

دقیقا دعوا دارن 

به ضرر خودشونه دیگه

ینی اصابم خراب میشه همین روز دختره ۱۵ سالشه تاپیک زدهاحه تو اینجا چیکار می کنی کی گوشی دست تو میده ب ...

مقصر خانواده هاشون هستن

چه نکو طریق باشد/که خدا رفیق باشد❤️

https://www.ninisite.com/discussion/topic/13926619/این-بیلی-ایلیش-چرا-یهو-اینقدر-تغییر-استایل-دادباز ...

چرا بعد یک سال یادش اومده جواب بده😐😂

*◄থৣ   حال شبهاے مرا همچوט منے בانـב و بس...️  💖থৣ►