2777
2789
عنوان

شماهم قبل پریود حس عجیبی دارید

75 بازدید | 14 پست

من سه روز قبل عادت انگار جنازه میشم هم خیلی خوابم میاد هم دوست دارم بشینم یجا هیچ کاری نکنم حس خیلی گوهیه

فارسی حرف بزنیم😊       نه به کودک همسری    یک شخص معترض به قوانین سایت اقایون درخواست ندن

آره 

این کد معرف بلو بانک تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من سلیطه میشم جنگ راه میندازم روز دوم پریود حالم خوبه دیگه😂

من هر سری یه شخصیت متفاوت نشون میدم😂😂یه روز زیاد وراجی میکنم یه روز کم حرف میزنم اکثرا الکی الکی زار میزنم

فارسی حرف بزنیم😊       نه به کودک همسری    یک شخص معترض به قوانین سایت اقایون درخواست ندن

طبیعیه یه حس جنون هم میگیرم که شایدبه قتل هم منجربشه

خودمونیما خیلی دوران خطرناکه 

خودمونیما خیلی دوران خطرناکه

وخیلی فشارآورحالافکرکن تواون حال شوهروبچه هم داشته باشی

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

وخیلی فشارآورحالافکرکن تواون حال شوهروبچه هم داشته باشی

وای آره آدم خودش نمیتونه تحمل کنه چه برسه به یکی دیگه 

اصلا به یک جایی میرسم که اگر تفنگ بدن بهم هم خودم و می کشم هم دیگران قشنگ یک هفته قبل پریودی و از او ...

😂😂