آرتری مدیر عضویت: 1403/03/13 تعداد پست: 769 عنوان قرص پرانول کی بخورم | مشاهده متن کامل بحث + 95 بازدید | 16 پست مصاحبه دارم برای این ک آروم تر بشم و دستامو از استرس بهم فشار ندارم میخوام بخورم چه ساعتی بخورم؟ مثلا اگه ساعت ۱۲ مصاحبه دارم ساعت چند بخورم ؟چند ساعت قبلش بخورم؟ https://t.me/+EBoT37jsWo85ZmU0 لینک گپ رقابتی پشت کنکوری های تجربی 🎀🫶🏻اگر هر شب گزارش کار میفرستید خوشحال میشم کنارمون باشید 1404/04/21 | 18:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
قارقار عضویت: 1402/02/21 تعداد پست: 5324 برای کمر درد پیش دکتر ارتوپد بری بهتره یا طب فیزیکی و توان بخشی هرچی تو اینترنت سرچ کردم به نتیجه ای ... ارتوپدی برین بهتره اگه طب فیزیکی یافیزیوتراپی چیزی لازم باشه اونامیگن ممکنه بایه نسخه داروهم حل میشه اگه نتیجه نگرفتین برین گزینه های بعدی استخرهم برای کمردردخوبه
حبیب_نی_نی__سایت عضویت: 1404/03/15 تعداد پست: 283 ارتوپدی برین بهتره اگه طب فیزیکی یافیزیوتراپی چیزی لازم باشه اونامیگن ممکنه بایه نسخه داروهم حل میشه ... ممنونم🙏🙏طب فیزیکی هم اگه دیسک باشه میتونه تشخیص بده؟ قلب، قلبِ خودمه اما ضربانشـ٨ـﮩـ۸ـﮩبهاریه ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ🤍